PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam ozbiljna dama sa željom da upoznam ozbiljnog muškarca. Vrlo sam iskrena, izravna i iskrena osoba s dobrim smislom za humor. Slobodno vrijeme volim provoditi s prijateljima i upoznati nove i zanimljive ljude, lako učim nove stvari. Vrlo sam aktivna i vesela osoba. Što se mojih interesa tiče, volim plivati, plesati, čitati, slušati glazbu, igrati odbojku i provoditi vrijeme na svježem zraku. Često se smiješim i dajem osmijeh ljudima. Ovdje sam da pronađem svog posebnog čovjeka i da ga usrećim.. Smatram se sretnom, voljenom, posvećenom ljudskom ženom, s mnogo projekata koje treba provesti u budućnosti. Volim putovati, plesati, kuhati nova jela i vidjeti nova mjesta u svijetu. Vjerujem da je svako moje putovanje nova priča za pisanje, jer volim putovati, ne vidim nikakav problem otići bilo gdje u svijetu samo da doživim pravu ljubav. Ja sam zrela žena s dobrim vrijednostima i vrlo jasnim uvjerenjima, ali to ćete znati samo poznavajući mene

INTERESI
Volim puno čitati, također se bavim sportom, obožavam jogu i fitnes, održavam se u dobroj formi! Trudim se jesti zdravu hranu i volim dobro izgledati, volim umjetnost i povijest, volim ići u kazališta i kina.. .

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Htjela bih upoznati čovjeka koji će me cijeniti takvu kakva jesam. Tražim muškarca koji može učiniti moj život svijetlim i punim smisla. Želim da moj muškarac bude ljubazan, inteligentan i odan. Ako si siguran u sebe i u ono što radiš, poštuješ i poštuješ, držiš riječi, možeš voljeti i cijeniti, velikodušan i pažljiv ti si moj čovjek! Nadam se da si ti upravo ona koja mi treba.Tražim nekoga osjetljivog tko se ne boji reći ono što osjeća i izraziti svoje osjećaje, sretnog, smiješnog, inteligentnog čovjeka koji uživa u malim stvarima u životu, partnera s kojim će imati nove avanture i osjećati se društvom u ovom životu avantura,Moj partner bi trebao znati da mu međunarodni spojevi mogu donijeti mnogo više sreće nego što je mogao zamisliti! mislim na sebe! Želio bih upoznati jednostavnu, prizemnu osobu koja je spremna za stvarni život, a ne samo za razgovore. Ako ste dobra osoba, pošaljite mi email. Moj muž bi trebao biti brižan, pažljiv, ljubazan, inteligentan i karizmatičan. Pripremite se za osnivanje obitelji.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments