PODELITE SA PRIJATELJIMA

Nevinost je izgubila sa 15 godina…

– Otkako sam izgubila nevinost počela sam da brojim muškarce s kojima sam spavala. Bilo ih je najmanje 25 – ispovest započinje devojka (19) koja je želela da ostane anonimna.

– To je mnogo, s obzirom na to da imam 19 godina. Nevinost sam izgubila sa 15.

Moji roditelji su se neprestano svađali i nisu imali vremena za mene. Tata je napustio mamu, koja je pronašla dečka već sledeće večeri. Bila sam željna pažnje i nekoga ko će mi pružiti nežnost i ljubav.

Mislila sam da ću je naći tako što ću spavati sa vršnjakom. Lepo smo se proveli, ali je izbegao moj pogled sutradan u školi. Onda sam pomislila da nađem nekog starijeg od sebe, pa sam počela da flertujem sa starijim bratom svoje najbolje drugarice.

On mi je ponudio trojku s njegovim drugom, koju sam prihvatila, iako sam se zbog toga čudno osećala. Jednostavno sam nastavila sa ovakim radnjama, svaki put se nadajući da će neko želeti da ostane sa mnom, ali to se nijednom nije desilo.

U toku karantina sam počela da razmišljam o svom životu i šta je to što sam radila na pogrešan način. Osetila sam se posramljenom zbog broja muškaraca sa kojima sam bila. Želela sam da vratim vreme unazad.

Radila sam u baru i svaki muškarac me nije uzimao za ozbiljno. Ne znam zašto se to dešavalo. Ako bih im rekla da prvo želim da se upoznamo pre intimnih odnosa , onda bi prestali da razgovaraju sa mnom.

IZVOR:TELEGRAF.RS

Facebook Comments