PODELITE SA PRIJATELJIMA

Pogledajte kako izgleda ljubav jednog Srbina i jedne Ruskinje.

Da ljubav pobeđuje i kilometre i vreme dokazali su jedan Srbin i jedna Ruskinja. Anastasia Slaupova je nedavno u svom videu na TikToku ispričala kako je s 15 godina na letovanju u Turskoj upoznala Davida iz Srbije, u kojeg se kasnije zaljubila i preselila se na Balkan.

“Kako sam došla u Srbiju? Došla sam zbog svog dečka, on je Srbin. Upoznala sam ga na odmoru u Turskoj kad sam imala 15 godina. Dve nedelje smo proveli zajedno, na kraju smo se dodali na Fesbuju. Mislila sam da se nikad više nećemo videti. Živela sam u Sibiru i bilo je nemoguće da se vidim s njim opet. Išla sam u školu, kasnije na fakultet, preselila se u drugi grad i ponekad smo se čuli”, ispričala je Anastasia.

Ali život ju je ipak ugodno iznenadio kad se preselila u Gelendžik, gradić u Rusiji.

“Ponovno smo stupili u kontakt. Dopisivali smo se svaki dan, pričali telefonom i posle mesec dana sam dobila poruku od njega koja je glasila: ‘Kupio sam kartu za Rusiju.’ On je kupio kartu da dođe i da se vidimo”, dodala je. Njen David je stvarno došao i videli su se nakon dugih 11 godina, prenosi hrvatski Indeks.

“Nisam mogla da verujem da se vidimo. Nismo više želeli da budemo u vezi na daljinu pa sam se preselila u Srbiju”, zaključila je. U Srbiji živi već godinu i po dana i naučila je naš jezik. Sa Davidom se i verila.

IZVOR:MONDO.RS

Facebook Comments