PODELITE SA PRIJATELJIMA

Odlepio.
David Gerero (30) iz Titenhema (severni deo Londona) priznao je da je spavao sa više od 300 žena, iako je kako on kaže, u dugoj i ozbiljnoj vezi.

Ono što ga je navelo na ovaj korak, dešava se svakom muškarcu, ali njega je odvelo korak dalje.
Šest godina je bio u monogamnoj vezi sa svojom devojkom Lorom Noom (29), ali je odjednom osetio da mu je dosadno i da mu fali uzbuđenje, te joj je predložio da budu u otvorenoj vezi.

– Počeo sam da gledam druge devojke. Hteo sam čak da se upustim u tajnu vezu, ali na kraju to nisam učionio. Zato sam joj predložio slobodnu vezu i rekao joj da ćemo raskinuti, ako na to ne pristane – priznaje Dejvid.

Kada je to čula, plakala je pitajući ga “Zar ti ja nisam dovoljna?”.

Na početku je bila šokirana, pa je morala da razmisli.
Dve nedelje nakon toga pristale je i razgovarali su kako to da izvedu. Lora je htela da učestvuje, pa je tražio žene koje vole intimne odnose sa bračnim parovima.

– Bilo mi je čudno, a Lori je bilo veoma neprijatno. Intimni odnos je bio dobar i Lora se pridružila – opisuje Dejvid za The Sun njihovo prvo takvo iskustvo.

Posle toga su posećivali svingerske klubove, ali ni oni nisu ispunili Dejvidova očekivanja.

– Želeo sam uzbudljivu, strastvenu vezu, a ne samo da spavam s bilo kim na nekoj žurki – kaže on.

Rekao je to Lori i priznao da mu je potrebna sloboda.

– Na sreću, razumela je i dozvolila mi da radim šta hoću, sve dok poštujem jedno pravilo: ne smem da se zaljubim, ili previše vežem za drugu ženu – priznaje on.

Za četiri godine spavao je s više od 300 žena, a njegova mera su tri žene nedeljno.

– U stanju sam da zaustavim emocije prema tim ženama, jer to doživljavam kao zabavu i zato što sam čvrsto vezan za Loru.Ne razgovaramo o mojim vezama. Ponekad imamo odnose utroje, ponekad Lora spava s drugim muškarcima i ja volim da gledam. To je samo intimni odnos, ništa ne može da rasturi našu vezu – zaključuje Dejvid.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

Facebook Comments