PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam jednostavna, hrabra djevojka koja voli glazbu, ljude, životinje i općenito sve što je u životu) jako volim stalno učiti nešto novo i stalno biti u pokretu, ne volim stajati na jednom mjestu uvijek se trudim uživajte u sadašnjem trenutku, a ne gledajte u prošlost, jer se više ne može promijeniti. Ali možete živjeti danas i tada će budućnost biti onakva kakvom je želite vidjeti. U našem svijetu sve je manje onih koji žele pomoći drugima, sada svaki čovjek za sebe. Kakav si ti čovjek?)Magnetičan, ali jednostavan.

Vrlo otvoren i socijaliziran…. KREATIVNO! Imajte vrlo živu i svijetlu fantaziju! Vrlo često me moja mašta tjera da se zapitam))) Samo pitajte – znat ćete sve duge moje duše)))) Smile Smile Smile Biće mi zadovoljstvo pokazati ih) Počnimo s moje najgore karakteristike…haha) to nitko ne bi očekivao, znam) Ali jedna od njih je da prelako vjerujem ljudima, ponekad sam previše naivan, a ljudi to uvijek koriste i iskorištavaju me.

Pokušao sam naučiti postati drugačiji, ali to sam ja i ne mogu to lako promijeniti. Svakom godinom postajem mudriji, ali i dalje lako puštam ljude u svoje srce i u svoj život. Zašto je loše? Samo meni je loše, drugima nije, često sam povrijeđen… Ne volim sport i idem u teretanu dva puta tjedno, ali to mi je svojevrsni izazov. Inače, volim duge šetnje. Volim jesti)haha) Imam zdrav pogled na hranu i nemoj misliti da će te samo salata uz istok produžiti ljubav. Volim kuhati ukrajinska jednostavna jela i super sam u tome. Moje super jelo je pečena guska, voljeli biste probati! Pa, je li to dovoljno da te prestraši? Ako još uvijek čitate – možda ste vi taj)

INTERESI
Moj hobi je pomoći ljudima da razumiju sebe, zašto ih boli duša. Smatram se liječnikom za dušu. Volim se slikati, skupljam prekrasno donje rublje. Volim životinje, posebno male pse, čine mi se jako slatki) mislite li tako?)

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Zanimat će me Čovjek koji može razumjeti i podijeliti sa mnom moju životnu filozofiju, bit će mi najpoželjniji, zabavljati se sa mnom, dijeliti radost i tugu) Odgovarat će mi muškarac, prije svega ljubazan, mudar, i poštena. I dalje se nadam da ću upoznati takvog čovjeka)))

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments