PODELITE SA PRIJATELJIMA

Ruskinja Natalija Faktulina osnovala je agenciju za upoznavanje i bračno posredovanje, a od 2007. godine sjedinila je mnogo srca.

– Dolazim iz Sibira, tamo je dosta hladno, ovde mi je klima odlična. Kada sam bila mlada sebi sam tražila partnera preko bračne agencije, nisam znala kako da upoznam nekoga, mnogi su već bili oženjeni, a ja sam htela brak. Osnovala sam agenciju preko koje sam upoznala muža. On je Srbin, živi i radi u Srbiji. Živimo ovde, on ne voli Rusiju i ne bi živeo tamo, a imamo i troje dece – pričala je Natalija svojevremeno.

Dodaje da se njenoj agenciji najčešće javljaju sredovečni muškarci.

– Iz Srbije nas najviše kontaktiraju muškarci od 35 do 60 godina. Traže ženu za brak koja može da dobije dete. Ovde ima puno muškaraca sa sela kojima je teško da nađu ženu u Srbiji koja želi da dođe na selo. Ruskinjama je važno da znaju čime se muškarac bavi, gde živi i sa kim, Ruskinje vole da muškarac ima svoj stan ili ima bar svoj sprat u kući. Ima muškaraca koji se javljaju, a imaju platu 300 evra. Ja se pitam kako žive porodice sa tom platom. Da bi neka Ruskinja došla u Srbiju njena avionska karta košta više nego što je njegova mesečna plata. To ume da bude problem – zaključuje Natalija.

Navodi da parovi koje je spojila žive srećno i da su i dalje u braku. Takođe je dodala da je u Srbiji drugačija situacija nego u Rusiji i da su Srbi srčan i dobar narod.

– U Srbiji su muškarci porodični, brinu o ženi, dobri su ljudi. U Rusiji ima puno žena, a izbor muškaraca je slabiji – zaključila je Natalija.

U Srbiji takođe posluju i druge agencije koje spajaju muškarce iz Srbije sa Ruskinjama. Iz jedne takve agencije, koja posluje u centru Beograda, navode da godišnja članarina u njihovoj agenciji košta 20.000 dinara dok ceo proces upoznavanja i spajanje sa Ruskinjama košta 2.500 evra, a na muškarcu je da odluči da li želi vezu, brak ili brak sa decom.

U pitanju su obrazovane i lepe Ruskinje, uglavnom na upoznavanje dolaze u Srbiju, ali postoji mogućnost i odlaska zainteresovanih muškaraca u Rusiju. Pored Ruskinja agencije spajaju muškarce sa slobodnim devojkama iz Belorusije.

IZVOR:(Kurir.rs/Mondo/Foto:Ilustracija)

Facebook Comments