PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:
Ja sam Ruskinja koja zivi u Beogradu Jako volim pohađati razne tečajeve i treninge, majstorske tečajeve i predavanja predavača. Jako volim kuhati! Nikada ne kuham puno hrane koja bi stajala nekoliko dana, za mene to nije prihvatljivo. Želite li znati moje recepte? 🙂 Naša obitelj ima tradiciju: sve praznike provodim kod kuće sa svojom obitelji! Uvijek pozivamo goste, uvijek rado razmišljam o jelovniku unaprijed kako bih skuhao puno različitih i ukusnih jela za veliku tvrtku. Uživam u putovanjima! Oh! Uvijek su svijetle emocije! Kad putujem, potpuno se restartujem i stječem nova iskustva! Sa svakog putovanja donosim različite suvenire i nezaboravne dojmove! Ponekad, na moj slobodan dan, volim sjediti u dnevnoj sobi na sofi i gledati fascinantan film ili samo čitati zanimljivu knjigu. Opuštenost i osjećaj domaće udobnosti čini me sretnom i odmornom. Imam još jedan hobi! Nadam se da te neću uplašiti. 🙂 Boksam već nekoliko godina.

Samoopis:
Siguran sam da već sada želite upoznati damu za koju nema straha pokazati svoje iskrene emocije! Uvijek sam pošten i otvoren. Sa mnom ti nikada neće biti dosadno. Ja sam punopravna osoba, ja sam neovisan, ja sam vlasnik hladnog uma i toplog srca! Imam puno želje, ljubavi i strasti. Imam dobro obrazovanje i odgoj. Radoznao sam, otvoren sam za sve novo i zanimljivo u stvarnom životu! Jako sam draga, pristojna, ljubazna, pametna, nježna, apsolutno odgovorna i marljiva. Ja sam žena koja jako voli život i zna uživati ​​i u najmanjim stvarima! Odlučan sam otvoriti sve aspekte života.

Olena traži:
Sada mi je cilj i želja pronaći pravog i posebnog muškarca. Muškarca koji će me gledati očima punim ljubavi ispunjenim strašću i željom. Želim jedno s drugim osjetiti emocionalno zadovoljstvo, da smo savršene polovice jedno za drugo! Što više želim, što mi više treba? Želim stabilnu i ozbiljnu vezu. Želim da moj muškarac bude brižan i privržen, pošten, mudar, s pozitivnim pogledom na život i jasnim planovima za budućnost. Važno mi je da budem siguran u budućnost i dobrobit obitelji!

UKOLIKO ZELITE OSTAVITE MI PODATKE U KOMENTARIMA I JAVICU SE

Facebook Comments