PODELITE SA PRIJATELJIMA

Jelena bin Drai, bivša mis Jugoslavije, važi za jednu od najljepših žena svijeta i šeikova supruga, otkrila je na Instagramu kako je uspješna i šta joj pomaže da svakodnevno bude puna ideja i samopouzdanja.”Moja dnevna rutina.Moja mantra dana. Prva stvar ujutro, čim stignem u kancelariju, izvučem jednu motivacinu karticu i ponovljam je tokom dana. To mi pomogne da ostanem fokusirana, organizovana i u isto vrijeme opuštena”, napisala je Jelena bin Drai.

Podsjetimo, bivša jugoslovenska misica Jelena je udata za arapskog milionera Saida bin Draija i imaju troje djece, djevojčicu Asiju i dva dječaka Hilala i Hamdana.Jedna od najbogatijih Srpkinja, Jelena Bin Drai, već 14 godina živi svoju bajku sa suprugom Saidom Bin Draiom i četvero djece u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ova bivša Miss Jugoslavije nakon dužeg je vremena objavila fotografiju na društvenim mrežama, a može se primijetiti da njezin suprug sada izgleda neprepoznatljivo.

Naime, Said je glasio za jednog od najzgodnijih šeika, a sada je svoj fizički izgled – zapustio. Pustio je bradu, ima sijedu kosu te je nabacio nekoliko kilograma.Fotografija bračnog para Bin Drai snimljena je na putu za Dohu gdje se održava Svjetsko nogometno prvenstvo. Sa Saidom i Jelenom u avionu je letjelo i njihovo društvo, a po širokim osmijesima može se kazati da im je let godio.

Dok Said izgleda drugačije nego prije, Jelenu i dalje krasi manekenska linija. Inače, zanimljivo je da, iako su danas u sretnom braku, kada su se upoznali, Said uopće nije bio fasciniran Jelenom.Ona je karijeru započela u Milanu godinu dana nakon što je proglašena za Miss, a onda je 2001. otišla u Dubai i postala jedna od najtraženijih manekenki u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Saida je upoznala preko zajedničkog prijatelja, no on joj nije davao previše pažnje.

‘Prilikom prvog susreta uopće nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo četrdeset osam kilograma i stoga sam djelovala ispijeno. Kao i svaki Arap, voli ‘rasne’ žene, s izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli komunicirati’, ispričala je svojedobno Jelena.

U vrijeme dok su se Jelena i Said zabavljali, u intervjuu kojeg je dala prilikom posjete rodnom gradu rekla je:

‘Said je iz miješanog braka. Onog dana kada se njegov otac oženio Engleskinjom, prekršio je pravila, ali to je mnogo godina kasnije znatno pojednostavilo našu situaciju. Njegova me obitelj jako dobro prihvatila. Ponašaju se prema meni kao da sam jedna od njih, ne prave razliku između moje i njihove vjere. Iako među Arapima nije običaj da mladić i djevojka žive zajedno, Said i ja nismo oklijevali to učiniti. Započeli smo zajednički život nakon samo dva tjedna veze.’

IZVOR:STORY.HR

Facebook Comments