PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Ja sam vrlo svestrana osoba, u mnogočemu moje slobodno vrijeme okupira moj pas. Također jako volim biti model za foto sessione svojih proizvoda. U prošlosti sam bio profesionalni gimnastičar, to mi je pomoglo u poslu. Želim da moj muškarac bude moj glavni hobi!Volim plesati, to mi je glavni hobi. Jako volim prirodu i volim šetati uz rijeku, jahati konje. Volim kreativnost i dizajn i, naravno, volim kazalište i kino, muzeje, knjige,Imam višestruke interese i probat ću gotovo sve. Volim putovanja po svijetu, avanturistička putovanja, biljar, kuhanje i još mnogo toga. Volim ići na fizičku pripremu, skijanje na vodi, skijanje i plivanje, probam sve. Volim plesati . Ljeti volim aktivnosti na otvorenom. Kampiranje, ribolov, staze kroz prirodu i biciklizam itd. Samoobrazovanje je važan put do samospoznaje, zato je moj najveći hobi proces učenja. Pohađao sam tečajeve iz industrije ljepote, marketinga i psihologije. Još uvijek želim toliko naučiti! Također uživam u procesu “poliranja” svog tijela kroz sport. U slobodno vrijeme uživam stvarati u kuhinji i počastiti svoju obitelj novim jelima.

Licni Opis
Vrlo me je lako razumjeti, druželjubiva sam i bistra, prijatelji tako kažu za mene. Mislim da sam malo hrabar, ali sam gotovo uvijek sladak i ne želim se svađati. Volim komunicirati, imam malo prijatelja, ali pokreću me ljudi. Volim šalu i transparentnost u komunikaciji, bez laži i prijekora!Ja sam mirnog i uravnoteženog karaktera, imam dobro srce, dajem sve od sebe da pomognem sirotištima i ljudima u nevolji. Ja sam vesela osoba, trudim se uživati ​​u svemu što imam i cijeniti to što imam. Ono što sada nedostaje u mom životu je prava iskrena ljubav, briga, nježnost. Ako uspijem ovdje upoznati svog čovjeka, dat ću mu svoje najdragocjenije srce i ljubav. Ako te zanimam kao žena, bit će mi drago primiti tvoju poruku, spreman sam započeti našu ljubavnu priču, a ti?

Tražim
Umorna sam od slušanja istih stvari od muškaraca, pa želim jedno – SREĆU. Moj muškarac bi me trebao voljeti zbog onoga što jesam iznutra, a ne zbog mog izgleda ili savršene figure, ne zbog toga što sam samodostatna poslovna dama. Želim da bude lak za komunikaciju, veseo, optimističan i mudar.Važno mi je da se moj budući muškarac i ja uvijek poštujemo, postoji podrška, iskrenost i naravno ljubav. Ne želim da se muškarac boji pokazati svoje osjećaje, pokaži mi svoju ljubav, da sam mu draga, to je ono što će našu ljubav, našu obitelj učiniti samo jačom svaki dan. Ako si ozbiljan čovjek i nisi tu da se igraš mojim srcem, već mi se sviđaš.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments