PODELITE SA PRIJATELJIMA

Ovu sliku je napravio umjetnik pod imenom Oktavio Okampo, a vjerovatno će vas ” na prvu” zbuniti.

Na prvi pogled, sa slikom se nešto čudno događa. Ali, to je samo prvih nekoliko trenutaka, a onda počinjete da vidite jasnije oblike.

Zapravo je slika svojevrstan psiho test – šta ste prvo vidjeli na slici otkrit će vam tajnu: da li ste zadovoljni sobom ili je došlo vrijeme da se mijenjate…

1. Cvijeće

Cvijeće obično simboliše ljepotu i prosperitet. Ono daruje radost i žensku ljepotu.

Rascvjetalo cvijeće govori o vašem sigurnom i pravilnom duhovnom rastu i ličnom razvoju. Vi se krećete u dobrom pravcu, i očekuje vas uspjeh! Ovo može biti povezano s poslom, zanimanjem ili novom vezom.

Ne zaustavljajte se na već postignutom!

2. Maska

Maska može značiti to da se nalazite u procesu lične transformacije.

Ona može da simbolizuje različite aspekte vaše ličnosti. Vi možete imati jednu masku, koju koristite na poslu, drugu za komunikaciju s ljudima i treću koja je namijenjena za bliske ljude.

Međutim, to samo stvara poteškoće, jer maske mogu doći u međusobni sukob. Da li ste zadovoljni svojom ličnošću ili je možda došlo vrijeme da sagledate sebe u apsolutno novom svjetlu?

Pod maskom, čovjek može da prikrije svoje pravo lice, karakter ili namere, maskom se može definisati i osoba koja nosi zagonetan izraz. Postoji li neko među vašim poznanicima ko skriva svoje pravo lice i želi da izgleda drugačije nego što, zaista, jeste? Osećate li i vi da treba da skrivate svoje istinsko “ja”?

3. Žena

Žena simboliše intrigu. Ako vidite na slici lik lijepe mlade žene to označava vaše nove mogućnosti, radost, sreću, bogatstvo, uspjeh. Žena s razbarušenom kosom znači opasnost, a bolesniku težak oporavak.

4. Lišće

Lišće je simbol rasta, obilja i postignuća, posebno ako je zeleno, svježe i sočno. Lišće označava sreću i uspjeh na poslovnom planu i u ljubavi, koja će procvjetati u punoj snazi.

Očekuje vas poprilično bezbrižan život, pun radosnih događaja. Zeleno lišće se oduvijek smatralo dobrim znakom. Ono može obećavati sretan brak, a takođe, mogućnost dobijanja nasljedstva.

 

IZVOR:NOVI.BA

Facebook Comments