PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:

Moji sati su vrtlog energije i raznolikosti: jutarnji fitness i joga, zimi skijanje, plivanje u bazenu, planinarenje i inspirativni posjeti muzejima, koncertima i kazalištu. Večeri su ispunjene čitanjem i samorazvojem uz zvuk glazbe. Šetnje prirodom i putovanja moj su život, pun svijetlih dojmova, u Srbiji  i inozemstvu.Jako volim sport, nogomet, a kao dijete otac me često vodio sa sobom. Volim i brzu vožnju, volim gledati utrke. Idem u kino, ponekad volim leći na sofu i upaliti zanimljivu opuštajuću seriju. Uživam kuhati i učiti nova jela.

Samoopis:

Miroljubivost, primjerenost – to je kratka moja slika. Uravnotežena i iskrena, nosim ženstvenost i ljubaznost. Moja duša je velikodušna i otvorena, a odgovornost i naporan rad ispunjavaju svaki moj dan. Vesela i aktivna, vječni sam izvor pozitivnosti, s okom za detalje i spremnošću da podijelim svoju energiju.Što da kažem o sebi, živim Na selu u Srbiji  Radim kao frizer, imam snove i želje. Volim sport, otac i ja smo često išli gledati nogomet, možda je otac samo želio sina za sebe hee hee, ali ja sam rođen (ovo je minuta šale). Volim putovati, naučiti nešto novo, volim čitati, moji ukusi za knjige su različiti, od psihologije do laganih romana, da, da, volim to, ima knjiga koje stvarno diraju u dušu. I nadam se da ću pronaći svog muškarca, s kojim će biti i ljubavna priča.

Suada traži:

Moj idealan muškarac je pouzdan kamen na kojem se može graditi sreća. Pažljiv, hvata svaku suptilnost mog raspoloženja. Ljubazan, obasjava moj život toplinom i brigom. Velikodušan, dijeli svoju ljubav i pažnju stvarajući oko nas atmosferu međusobnog razumijevanja i radosti.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD>

Facebook Comments