PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ljubazna sam, s dobrim smislom za humor i iskrena žena. Ambiciozna sam, samouvjerena, uvijek postižem ciljeve koje sam postavila. Ja sam nježna i romantična. Volim sanjati i ostvarivati ​​svoje snove. Znam biti malo pedantan, ali ne mislim da je to loše jer vjerujem da sve treba biti u redu. Također vjerujem da na svijetu postoji ljubav.Htjela bih imati svoju teretanu i mjesto za ples. Također sanjam da imam auto. Želim kornjaču. Ja ću se brinuti za nju. Jako volim slatkiše ali za mene ne postoji omiljeno jelo. poduzetnica sam, studiram društvenu komunikaciju i novinarstvo, također se obično bavim oglašavanjem i marketingom, kasnije želim biti buduća poslovna žena sa svojom linijom odjeće, zaposlena sam žena i imam dobro obiteljske vrijednosti, u svojim aktivnostima najčešće se bavim sportom, kuham zdravo, jako volim čitati i vidjeti novosti o tome što se događa u svijetu, vrlo sam otvorena i vesela žena. Pišite mi da me upoznate više.

INTERESI
Jako volim stvarati. Ja sam aktivna žena, koja je jako znatiželjna i želim da uživate u ovom životu. Fascinira me književnost, umjetnost i stvaranje različitih ručnih radova. Osobito se dobro osjećam kada mi je topao dom koji su napravile moje ruke.Volim ples, sport, atletiku, nogomet, odbojku, putovanja. Volio bih putovati po svijetu. Ljeto je moje omiljeno godišnje doba, volim toplinu sunce na moru odmor, odbojku na pijesku, društva uz more i razgovore. Volim gledati filmove, fikciju, dramske komedije. Moj favorit je 50 nijansi sive. Ali ne volim stare filmove.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim muškarca koji može postati dobar prijatelj, brižan muž i nježan ljubavnik. Bit će iskren i pošten. Želim upoznati pravog muškarca, koji bi bio moja ljubav i zaštita i čuvar mog srca. Nadam se da ću upoznati muškarca, koji bi samo želio biti svoj pored mene.Hrabar, mudar, inteligentan, ljubazan, brižan i veseo. Čovjek koji voli ples sa mnom, sport i putovanja. Bilo bi super učiniti sve zajedno.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments