PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam zena koja voli dobar smisao za humor, i volim provoditi vrijeme negdje u prirodi, ili uz more, samo uzivati ​​u šumu vode.. pri predstavljanju ove slike u glavi, nedostaje mi samo zagrljaj voljenog muškarca.želim podijeliti svu svoju ljubav i strast sa svojim muškarcem.moj muškarac će uvijek biti moj kralj. Volio bih putovati svijetom, naučiti jezike. Želim samo biti sretan, jer vjerujem da ja kao i svaka druga žena to zaslužujem..Ja sam karizmatična, druželjubiva, romantična, puna razumijevanja, brižna, pažljiva, puna ljubavi. Ali ovako obično pišu ovdje, čini mi se da zvuči vrlo uobičajeno, pa bih vam htio reći nešto više o sebi, više. Aktivna sam žena, bavim se raznim vrstama aktivnosti, ali najvažnije je kako se vidim u budućnosti, jer smatram da bi se svatko trebao razvijati, postajati bolji i postići velike visine u životu. I sebe vidim kao brižnu majku, voljenu ženu, urednu domaćicu, strastvenu ljubavnicu, najbolju prijateljicu, najbolju utjehu i podršku svom muškarcu. Jako je važno podržati, razumjeti i brinuti se za osobu koja vam je bliska. Ne volim kad je život previše monoton i svaki dan je stalno ista rutina, pa volim uživati ​​u životu i koristiti sve mogućnosti koje mi on može pružiti.

INTERESI
Volim puno stvari poput vožnje auta, čitanja knjiga i bavljenja sportom, volim jogu, pomaže mom tijelu da bude fleksibilno i u dobroj formi (voliš li fleksibilne djevojke?). Ja sam vrlo mirna i prizemna osoba, jednostavna i lagana, tako da mogu izluditi neke stvari u dobrom smislu.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim da budeš svoja! Želim da me voliš! Želim upoznati svoju srodnu dušu. Pronađite nekoga sa sličnim interesima i željama. Bilo bi idealno da upoznam takvu osobu. Cijenim poštovanje u vezi. Također cijenim slobodu i ljude koji su uz mene. Čini mi se da je glavna stvar u vezi sposobnost da vjerujemo jedno drugome. I također napraviti kompromis i popustiti.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments