PODELITE SA PRIJATELJIMA

Nesvakidašnji par je dospeo na naslovne strane zahvaljujući ekstremnom jazu u godinama, a nisu mogli da se suzdrže a da ne odgovore hejterima koji ih prozivaju. Zajedno su dočekali Novu godinu i proslavili šest godina braka – i slikom su prkosili onima koji ih pljuju.

Džeki je imala samo 21 godinu kada je upoznala Dejva, naučnika u penziji, koji je u to vreme bio u ranim 60-im godinama. Stupili su u kontakt preko internet sajta za upoznavanje pod nazivom Cherry Blossoms.

Uprkos razlici u godinama, par je odmah kliknuo, organizujući izlazak na kafu u Starbucks-u već sledećeg dana. Dejv, koji je poreklom iz Ouklanda u Kaliforniji, u to vreme je bio na odmoru na Filipinima.

Njih dvoje su se venčali godinu dana kasnije i sada su u braku skoro šest godina – sada ona ima 28, on 70 godina. Ali iako njihove porodice “veoma podržava” njihovu vezu, trolovi na merci su često veoma okrutni – nazivajući njihov odnos “odvratnim i bolesnim”. Drugi pitaju da li je Džeki Dejvova “usvojena ćerka”.- Moja porodica potpuno prihvata mog muža. Na internetu, dobijamo pozitivne i negativne reakcije… Ljudi pišu da sam “sponzoruša” ili da sam se “udala samo zbog zelene karte. Ali ima i onih koji pišu da smo ih inspirisali. Sve što mogu da kažem je da je naš odnos neverovatan.

Džeki, koja radi u lokalnoj apoteci i živi sa svojim mužem u blizini San Franciska, obično ignoriše hejtere.

Par je čak pokrenuo sopstveni TikTok, gde imaju 50.000 pratilaca, i gde dele sitnice iz svojih života. U nedavnom snimku pričali su o tome kako je Dejv poslao porodični novac svojoj ženi na Filipine, i to 25.000 dolara – iako se čini da je ovo šala kao odgovor na okrutne trolove.- Toliko te volim jer mi daješ mnogo novca, kaže ona dok se smeje, na kraju videa.

IZVOR:ZENABLIC.RS

Facebook Comments