PODELITE SA PRIJATELJIMA

Mnogo toga može se otkriti o nekoj osobi na osnovu njenih zapažanja. Pogledajte sliku – šta vam je na njoj prvo zapalo za oko? Pročitajte šta to govori o vama i kojim bi zanimanjem trebalo da se bavite.

Šta vidite na slici?

LEPTIR – Kreativni i optimistični

Vi ste kreativna osoba koja ima bujnu maštu. Uvijek gledate na stvari s vedrije strane i snažna ste podrška ljudima kada su tužni ili klonu duhom. Iako se ponekad možda osjećate malo depresivno i opterećeno konstantnim optimizmom, duboko u sebi znate da u vama ima mnogo sreće. Najbolji poslovi za vas uključuju pisanje, slikanje i stvaranje.

Lice – Introvertni i inteligentni

Vi ste vrlo inteligentna osoba. Uvijek gledate detalje da biste otkrili zašto nešto ne funkcioniše i kako biste mogli da ga učinite boljim. Pronalazite najbolje i najefikasnije načine za rješavanje problema i drugi vas doživljavaju kao perfekcionistu. Vaša introvertnost potiče od pretjerane stimulacije vašeg uma kada ste među ljudima ili u gužvi, jer vam sposobnost da primjećujete detalje crpi energiju. Najbolji poslovi za vas uključuju analiziranje, računanje i inženjering.

Dva vanzemaljca koja se ljube – Sanjari slobodnog duha

Vi ste osoba koja voli da mašta. Razmišljate izvan kutije i stalno dobijate ideje o kojima se drugi i ne usuđiju da razmišljaju. Ne volite da budete vezani za jedno mjesto, jednu vezu ili bilo šta što ograničava vašu tačku gledišta. Volite avanture, isprobavanje novih stvari i učenje o novim temama. Najbolji poslovi za vas uključuju istraživanje, putovanje ili eksperimentisanje.

Tijelo – Senzualni i otvoreni

Vi ste vrlo društvena osoba. Vi ste najbolja verzija sebe kada ste okruženi ljudima i u centru pažnje. Volite da pričate priče i dijelite svoja iskustva sa prijateljima. Volite i da pomažete drugima. Vrlo ste strastveni i romantični. Ne uživa mnogo ljudi u intimnosti kao što vi uživate. Najbolji poslovi za vas uključuju dosta kretanja, razgovore s drugim ljudima i pregovaranje.

Izvor: Noizz.rs

Facebook Comments