PODELITE SA PRIJATELJIMA

Način na koji vidimo stvari otkriva mnogo toga o našem karakteru. Mnogobrojne psihološke studije objašnjavaju odnos svesnog i nesvesnog, koji nas umnogome određuje, upravo kroz slike. Pogledajte rad ukrajinskog umetnika Olega Šaplijaka i saznajte nešto više o sebi.

1. ŽENA

Ako ste prvo opazili ženu koja sedi na steni, vi ste osoba koja vrednuje sve senzualno. Dok to podrazumeva dobru seksualnu aktivnost sa vašim partnerom, u životu vas pokreću stvari koje su više od seksualnosti. Vi život usmeravate tako da uživate u iskustvima sitnih životnih zadovoljstava. U vezi vodite računa i o onome što partner želi.

2. MLADIĆ

Ako ste prvo primetili mladića, vi ste osoba koja ceo život traga za znanjem. Vas pokreće to da upoznajete druge ljude i njihova iskustva. Vrlo ste romantični u vezama. Dok druge ljude zamara da čuju šta je njihov partner radio u toku dana, vas zanimaju i najsitniji detalji. Naporan dan vašeg partnera znači da ga čekate kod kuće da vam sve potanko ispriča i oslobodi se pritiska.

3. LABUD

Ako ste prvo ugledali labuda, to znači da vi lepotu vidite i u najružnijim životnim situacijama. I vi smatrate da vam to omogućava da shvatite dubinu ljudskog bića. Ponekad to može otežati drugima put da vas upoznaju. To što u svemu vidite ljubav i nešto dobro može da učini da vas drugi osećaju dostanciranim. Ali, to takođe može biti i neverovatan dar.

4. OSOBA U ČAMCU

Ako ste prvo videli udaljenu osobu u čamcu, to znači da ste vi osoba koja žudi za avantirama i kojoj je lako odvratiti pažnju. Verovatno su vam bivši partneri rekli da niste sposobni da ostanete mirni na jendom mestu, i dok su vas obožavali, vi ste ih verovatno izluđivali. Ali najbolje od svega je to što vi, kada je o ljubavi reč, snove pretvarate u stvarnost.

5. MUŠKO LICE

Ako ste prvo ugedali ljudsko lice, znači da niste osoba koja se zadovoljava površnim životom. Ne podnosite male, površne razgovore. To ne znači da ste namćor, već da samo tragate za potrebnom dubinom iu svakoj situaciji, u svakom danu.

 

IZVOR:NOVI.BA

Facebook Comments