“Tih dana je čuo samo Srđanov glas”: Dijana Đoković krila od Novaka da je BOLESNA – evo kako se sad oseća

2 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

ijana i Srđan Đoković nikada nisu krili da su im sinovi Novak, Marko i Đorđe uvek bili na prvom mestu i da bi sve dali za njihovu sreću. Kako bi ih izveli na put i omogućili im školovanje i napredak u karijeri, bračni par Đoković je prošao nimalo lak put.

Novakovi roditelji su se kao i mnogi drugi odricali i nervirali, a to se i te kako odrazilo na njihovo zdravljeovak je znao da Srđan prolazi kroz teške trenutke, ali su majčinu bolest krili od njega.

“Jedne godine, kada sam bila bolesna i morala da se operišem, čekala sam da mi dva starija sina odu od kuće. Bila je zima. Novak je otišao u Australiju, a Marko u Španiju. Kada sam operisana, Novak je svakog dana zvao na kućni telefon na koji sam se obično ja javljala. Tih dana je čuo Srđanov glas i stalno je pitao gde je mama. Ja sam iz bolničke postelje pokušala da podesim glas da on ne oseti da se nešto dešava”, prisetila se Dijana u ispovesti..Dijana ne krije da je Novak i dalje zabrinut za njeno zdravstveno stanje. On se svim silama trudi da je zaštiti dok istovremeno i brine u strahu da porodica ne sakrije ponovo nešto od njega.Španac je odlučio da ne igra na mastersu u Majamiju koji će se nadovezati na takmičenje u Indijan Velsu. Nadal je dao jasno obrazloženje posle pobede nad Danijelom Evansom.

– Imam skoro 36 godina. Na početku sezone sam igrao mnogo više nego što sam očekivao. Brzi prelazi sa jedne podloge na drugu su nepoželjni za moje telo. Ako budem igrao u Majamiju neću imati vremena da se odmorim za prelazak na šljaku – istakao je Nadal.

Sigurno je da će Nadal najveći akcetta staviti na učešće na Rolan Garosu, gde je prošle godine ispao od Novaka Đokovića u polufinalu. Sada ima šansu da stigne do 22. gren slem titule u karijeri i pobegne srpskom asu i Rodžeru Federeru za dva trofeja na najprestižnijim teniskim turnirima.Rafael Nadal se plasirao u osminu finala mastersa u Indijan Velsu, a turnir u kalifornijskoj pustinji biće njegov poslednji na američkom betonu ovog marta.

srbijadanas.com

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

+ There are no comments

Add yours