PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Volim aktivan odmor i često ga kombiniram sa sportom. Na traci za trčanje ili biciklu slušam glazbu različitih stilova. Ja sam svestrana djevojka pa nemam poseban hobi, volim stalno raditi nešto novo, pogotovo s prijateljima.Volim slušati glazbu, pogotovo dok vozim, daje mi puno energije i popravlja mi raspoloženje. Obožavam šetati prirodom, ali u isto vrijeme nemam ništa protiv da tenisice zamijenim prekrasnom večernjom haljinom. Prije preseljenja u Ameriku radila sam kao profesorica engleskog, uvijek sam voljela učiti strane jezike, sada učim jezik ljubavi – francuski.Volim se brinuti o cvijeću, to me opušta i volim udisati ovaj nevjerojatan miris cvijeća. Također se volim održavati u dobroj formi i ići u teretanu nekoliko puta tjedno, baviti se jogom kako bih uravnotežio um i tijelo.

Licni Opis
Smatram se vrlo pametnom osobom koja svoje ciljeve postiže koristeći svoj mozak. Volim učiti strane jezike i vježbati jezike u drugim zemljama. Volim princip sredine i otvorenost u odnosima. Nije mi teško reći “oprosti” kada sam u krivu i zato mogu oprostiti.Želite li upoznati zanimljivu, ljubaznu damu čije je srce prepuno ljubavi? Mislim da mi je ljubaznost čak pomalo i mana, ali u isto vrijeme smatram da je to odlika karaktera prave dame. Trenutno živim u Americi i posjećujem roditelje jednom godišnje, jako volim provoditi vrijeme sa svojom obitelji i nadam se da ću sljedeći put doći k njima sa svojim voljenim muškarcem kojeg ću ovdje upoznati.Ja sam vrlo vesela, iskrena i brižna žena. Volim stvarati laganu atmosferu oko sebe. Sa mnom nikada nećete osjetiti stres. Pun sam ljubavi i orijentiran na obitelj. Još jedna moja pozitivna strana je što osjećam ljude i znam ih saslušati. Smatram se ženstvenom i otvorenom. Ako vas zanima više o meni, pišite mi i sve ću vam reći.

Tražim
Najvažnija stvar za mene – je iskrenost. Poštena sam, zato ovdje tražim poštenog i odgovornog čovjeka i vjerujem da ću ga sigurno naći. Tražim istog muškarca koji voli otkrivati ​​nove zemlje i kuhinje.Bitno mi je da smo s mojim čovjekom na istoj valnoj duljini. Kako bismo uvijek lako i brzo mogli donijeti bilo koju odluku, možemo se podržati. Važno mi je da nismo samo dobri ljubavnici, nego prije svega dobri prijatelji koji vjeruju jedno drugom u svemu. Tražim srodnu dušu i sanjam o ljubavi koja se događa samo jednom u stoljeću.Na ovoj stranici za upoznavanje želim pronaći ljubaznog i iskrenog muškarca koji je spreman otvoriti mi svoje srce. Mora biti odgovoran, poštovati me i podržavati u svim mojim nastojanjima. S voljenom osobom želio bih zaboraviti na probleme i jednostavno uživati ​​u zajedničkom životu. Želim razviti naš odnos u stvarnom životu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments