PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Volim putovati.Mnogi od nas provode slobodno vrijeme gledajući televiziju ili za računalom, ne primjećujući da postoji mnogo raznih korisnih zabava koje mogu donijeti ne samo moralno zadovoljstvo, već i pomoći u rješavanju zdravstvenih problema. Slikanje mi je jedan od najdražih hobija. Crtanje je zadovoljstvo vlastitim uspjehom, prilika da vlastitim rukama napravite dar, a to su svi oni ugodni trenuci kojih nedostaje u našoj svakodnevici. Idem u teretanu 3 puta tjedno. Fitnes mi je najpotrebnija aktivnost! Ali, ne ograničavam se samo na odlazak u teretanu. Volim igrati odbojku, voziti bicikl i plivati ​​u bazenu. Uz sve to naučio sam fotografirati i mogu napraviti lijepe i zanimljive snimke. Također je odličan dodatak bilo kojem mom hobiju jer se apsolutno sve može fotografirati.

Licni Opis
Ja sam optimist, volim se zabavljati, ali puno učim. Ja sam vrlo prijateljska i iskrena žena. Ja sam kao malo mače, vrlo sam nevina i čista, ponekad se želim igrati, ponekad gunđam kao mačka i predem. Volim provoditi vrijeme s obitelji i prijateljima. Također volim izlaziti kada možete provesti vrijeme s osobom i biti otvoren i iskren s njom.Želite li upoznati ženu koja se ne boji pokazati svoje emocije? Moj dan počinje osmijehom i to je dovoljno da budem u pozitivnom raspoloženju cijeli dan. Moj najveći cilj je izgraditi stabilnu i čvrstu vezu, pa dajem sve od sebe za to. Znam da ću usrećiti svog muškarca i obaviti ga svojom ljubavlju, privrženošću, strašću, brigom i pažnjom!

Tražim
Tražim finog i pristojnog muškarca s kojim bih se osjećala kao nježan cvijet. Trebao bi imati dobar smisao za humor koji će me nadopunjavati. Tražim svoju srodnu dušu. Iskoristimo ovu priliku i usrećimo jedni druge. Uzmi me za ruku i zakoračimo zajedno u bolju budućnost.Nadam se da ću upoznati karizmatičnog, pouzdanog i privrženog muškarca koji zna cijeniti svoju ženu i sa mnom samouvjereno ići prema istom cilju. Možeš biti visoka ili niska, govoriti bilo koji jezik svijeta, možeš biti brineta, plavuša, ali jedino što ja stvarno želim je da nađem svog muškarca za ozbiljnu i stabilnu vezu, i tada mogu ispuniti tvoj život toplinom i udobnost.Ja sam fina, nježna i slatka dama! Ovdje sam da nađem pravu ljubav! Nikada ne znam što da napišem ovdje. Mislim da je bolje da me upoznate dok komunicirate i da sami donesete mišljenje. Otvoren sam da probam različite stvari, ali volim finu hranu i ponekad se opustim uz čašu vina.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments