PODELITE SA PRIJATELJIMA

Muž je ubeđivao da je nije prevario i da je samo prijatelj sa starijom ženom sa posla
Nakon što je saznala da ju je muž prevario sa starijom ženom, jedna Britanka je odlučila da mu se osveti punom merom i vodila je ljubav sa dvojicom mlađih muškaraca.

– Muž ima 38, a ja 34 godine i imamo dvoje dece. Moj svet se srušio kada sam saznala za suprugovu aferu na poslu. Htela sam osvetu po svaku cenu i počela sam da koristim aplikacije za upoznavanje – počinje ona svoju priču.

– Sve se završilo tako što sam vodila ljubav s dvojicom mlađih muškaraca koje sam upoznala preko interneta. Nisam se baš ponosila sobom, i mužu sam rekla istinu, ali njegova neočivana reakcija me je šokirala – nastavlja žena.

– Rekao mi je da njega sve to uzbuđuje i da bi voleo da gleda kako imam intimni odnos s jednim od mladića koje sam upoznala! – navodi Britanka.

Ona kaže da ju je muž ubeđivao da je nije prevario i da je samo prijatelj sa starijom ženom sa posla.

– Nisam mu poverovala i naš odnos je bio veoma loš. Volela bih da ostanemo zajedno, ali se bojim šta će se dogoditi ako mu ispunim želju – zabrinuta je žena.

Odgovor pshiloga:

Pre nego što uopšte budete razmatrali ispunjenje njegove fantazije, morate prvo da se pozabavite razlozima za njegovu preljubu, i da razmislite zašto se vi osećate napušteno.

Ako ovo ne uradite, ostvarenje fantazije će samo produbiti vaše probleme.

Imate decu i zbog njih se valja potruditi oko bolje komunikacije.

Njegova želja je oblik voajerizma, i njegovo zadovosljstvo dolazi od gledanja.

Na kraju, uvek imajte u vidu da vi možete da odbijete njegov zahtev. Verovatno je dobra ideja da zajeno posetite terapeuta.

IZVOR:ALO’RS

Facebook Comments