PODELITE SA PRIJATELJIMA

Na Redditu, trudnica je emotivno progovorila o situaciji s kojom se trenutno suočava, optužujući je njena majka da joj je “uništila život” razotkrivanjem 22-godišnje afere
Detaljno je opisala situaciju i napisala:

“Moji roditelji, tata (63) i mama (60), su u braku već 43 godine. Imam šestoro braće i sestara. S mojim mužem (39) sam od svoje 15. godine. Zatrudnela sam sa 17 godina i preselili smo se kod mojih roditelja. Rodila sam sada već 22-godišnju ćerku”, započela je svoju ispovest.Ipak, iako je njihov život delovao idilično, ubrzo je saznala grozote koje su se događale poslednjih 22 godine.

“Ceo svet mi se srušio na novogodišnjoj noći kada sam se ranije vratila s putovanja na koje sam išla s prijateljima. Ušla sam u spavaću sobu i zatekla mamu kako vodi ljubav s mojim mužem. Mama je vrištala na mene da izađem iz ‘njihove’ spavaće sobe, što me je još više potreslo”, ispričala je.

Tada je saznala da je njen muž bio u vezi s njenom majkom čak i pre nego što su se venčali.

Prema rečima muža, njena mama ga je ‘zavela’ kad su imali 18 godina i živeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene polne odnose barem jednom mesečno.
Prema vremenskom okviru afere, nagađala je da su njena braća blizanci i najmlađa braća i sestre potencijalno deca njenog supruga.

“Izračunala sam i bila užasnuta jer je to značilo da bi moja braća blizanci i najmlađi brat mogli da pripadaju mom suprugu”, objasnila je.

Žena je srceparajuću istinu odlučila da otkrije i svom ocu, kojeg je ta vest slomila.

“Nepotrebno je reći da smo čuli moju majku kako vrišti iz kuće kad joj se suprotstavio”, dodaje.Ipak, žena tu nije stala – drama je razotkrivena i na porodičnom okupljanju u kući njene sestre.

“Na zabavi sam rekla svojoj 22-godišnjoj ćerki da odvede svu decu u podrum i pusti film kako bih mogla pred svima da kažem šta su moj muž i majka tačno radili”, ispričala je.Ali, iako je deo porodice bio na njenoj strani, nisu svi podržali odluku da javno otkrije 22 godine dugu aferu. Troje najmlađih braće i sestara, kao i cela porodica, sada već bivšeg muža, i njegova sestra, smatrali su da je užasna osoba jer je to sa svima podelila.

Otada je njena majka zbog skandala izgubila posao i uporno tvrdi da joj je ćerka time uništila ugled i život. Ali nije samo njen odnos s majkom ukaljan – postoje i planovi za razvod.

“Prezirem svog bivšeg muža, jer je bio u isto vreme u krevetu sa mnom i sa mojom majkom. Napravio je decu mojoj majci dok sam ja mislila kako je slatko što smo trudne u isto vreme. Ovo je uništilo moje poverenje u ljude i vernost”, završila je, piše The Sun.

IZVOR:ALO.RS

Facebook Comments