PODELITE SA PRIJATELJIMA

Još jedan par sa velikom razlikom u godinama i ponovo ista “slučajnost” – on ima mnogo para. Brajtni (23) i Džejms (58) su u vezi, iako je razlika između njih 35 godina. Kupio joj je Porše, ali nije to ništa bitno. Kako kaže, “nije sa njim zbog novca”, pa ko želi da vjeruje, samo neka izvoli.

Ovaj par dospio je u centar medijske pažnje zahvaljujući snimcima na TikTok-u, gdje ih prati skoro 63.000 ljudi. Upoznali su se prošle godine u kazinu i kako kažu, varnice su bile jače od njih samih. Počeli su da izlaze zajedno, postali nerazdvojni, a Brajtni je dobila nadimak “grabljivica novca”.

“Razlika u godinama je 35 godina i nama je to oboma u početku smetalo, jer smo mislili da je to malo čudno. Imamo veoma posebnu i iskrenu vezu i sada čak i ne primjećujemo razliku u godinama, ona više nije bitan faktor u našoj vezi. Zabavljanje sa mlađim muškarcima je nemoguće u današnje vrijeme, jer oni ne znaju ni šta hoće, ni kako da se ponašaju”, rekla je djevojka.

“Prvih godinu dana smo mislili da ovo nije ništa ozbiljno i da je nemoguće ostvariti vezu zbog tolike razlike. Ipak, oboje smo osjetili da je ovo istinska ljubav i da se zaista volimo. To niko ne može da nam oduzme. Ljubav je ljubav, šta god mislili i pričali”, rekla je.

Par živi zajedno osam mjeseci i raduje se što će praznike provesti jedno sa drugim, a Džejms voli i da razmazuje djevojku. Brajtni je otkrila da je uvijek dobijala nevjerovatne poklone od njega, od nakita do namještaja, pa čak i luksuznih automobila.

“Džejms mi je kupio nakit, kompjuter, opremu za igre. Poslije sam od njega dobila i Porše. Već sam dobila božićne poklone, ali o tome još neću da govorim. To je tajna. Za rođendan smo se vozili helikopterom. Navikli smo da nas ljudi mrze, ali ne želim da se obazirem na to. Standardno, svi pričaju kako sam sa njim zbog novca, ali mi se trudimo da ignorišemo”, rekla je ona.

“Ako su komentari smiješni i dobro napisani, zaista nam se dopadaju, tad se smijemo sami sebi. Ipak, većina nije lijepa, stalno se ponavljaju i mi ne želimo time da se bavimo. Moja mama tek treba da upozna Džejmsa, ali ne brinem se. Ona je širokih shvatanja i ljubazna je prema svima”, rekla je Brajtni.
IZVOR:(RBSM-RADIO)

Facebook Comments