PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi

Sport, ples, aktivnosti na otvorenom, shopping, psihologija, biznis, kazalište, crtanje, umjetnička gimnastika i plivanje.Vodim pun i aktivan način života. Svaki dan sam u pokretu: fitness, treninzi u teretani, volim biciklizam, volim prirodu, često putujem po zemlji i inozemstvu. Posjećujem razne umjetničke galerije, izložbe, muzeje, koncerte i kazališta! Puno čitam, pohađam razne tečajeve i radionice.Ja sam aktivna, super energična i optimistična žena! Dobro raspoloženje i osmijeh uvijek sa mnom. Zapravo, kao i u svakom čovjeku, u meni žive anđeo i vrag. 🙂 Imam i tamnu i svijetlu stranu. Te dvije suprotnosti se stalno “svađaju” i “šale” sa mnom, potičući me na nepredvidive stvari! Uvijek sam razmišljao o bogatstvu i uspjehu. No, i s takvim pragmatičnim razmišljanjima, ostao sam kreativac! Pisao sam priče i poeziju. Svaki dan smislim nešto novo!

Licni Opis

Umorni ste od dosadnog života? Je li to sve zato što nemate lijepu azijsku čokoladicu?! Slažete li se sa mnom? Namignem. U meni teče vrela krv, spreman sam pokazati koliko strasti i ljubavi može biti u jednoj dami, spreman sam ti dati cijelog sebe svaki dan. Po prirodi sam vrlo draga i iskrena osoba, samo nažalost u naše vrijeme malo tko zna cijeniti te kvalitete, ali znam da mogu naći osobu koja će to cijeniti u meni, koja ima iste vrijednosti. Ne mogu se nazvati idealnom damom, jer nema idealnih ljudi, ja, kao i svi drugi, imam svoje nedostatke i prednosti. Ja sam iskrena osoba, uvijek kažem ono što mislim. Zato ti sada kažem da-da tebi, piši mi, daj nam priliku da se približimo jedno drugome. Ne želim sjediti ovdje dugo, želim što prije pronaći svog muškarca koji želi voljeti i prekinuti momački život.

Tražim

Govoreći o osobi koju želim upoznati, mogu reći jednu stvar: molim vas, budite iskreni sa mnom. Nema potrebe za lažnim riječima i obećanjima. Tražim otvorenog, vedrog i mudrog muškarca. Nije me briga za tvoj izgled, tvoju visinu, osobni dohodak, nacionalnost ili godine. Za mene je najvažnije kakav odnos imamo jedni prema drugima. Bude li postojalo poštovanje i razumijevanje, zajedno ćemo prebroditi sve poteškoće koje nam se nađu na putu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments