PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Jako volim učiti nešto novo i posjećivati ​​nova mjesta. Volim sport i sve što je povezano s njim, također se pridržavam aktivnog načina života. Volim šetati prirodom, tako je lijepo. Volim proučavati povijest mode i biografije raznih velikih ličnosti, to me inspirira i uči nečemu novom.Moj glavni cilj je živjeti u ljubavi i skladu sa samim sobom i nikad se ne osvrtati. Želim stvoriti par sa stvarnim i iskrenim osjećajima. I želim podijeliti svoj život s posebnom osobom koja će moj život učiniti sretnim i šarenim. Naš život je ništa bez ljubavi. Općenito, ja sam aktivna osoba, živim aktivno, ali mi je ipak u redu ležati na kauču uz dobru knjigu ili film, ili još bolje – sa svojom budućom dragom. Uživam kuhati pa će moj muškarac biti sa svime zadovoljan. Ja sam osjetljiva i ljubazna žena. Osim toga, imam jak karakter i samouvjeren sam. Znam da je put do muškarčevog srca kroz želudac, pa budi siguran da ću brzo pronaći taj put. Uvijek vidim čašu polupunu umjesto polupraznu. Moji prijatelji kažu da sam velika podrška i suosjećaj sa svima koje znam.

Self Description
Ja sam draga i ljubazna žena koja je rođena i odrasla u Ukrajini. Trenutno živim na Šri Lanki jer u mojoj rodnoj Odesi nije sigurno. Uvijek nastojim biti optimističan i pomagati ljudima. Važno mi je da su ljudi sretni, vjerujem da to može učiniti ovaj svijet boljim mjestom. Važna mi je obitelj i moji voljeni. Jako cijenim visoke moralne vrijednosti.Kad upoznam jednog i jedinog muškarca za sebe, sigurna sam da ću to osjetiti. I mislim da će i on to znati. Ne želim govoriti o različitim idealima i imenovati različite osobine, jer mislim da nikad ne znamo kada se zaljubimo i u koga se zaljubimo. Možemo tražiti određeni tip muškarca, a onda se udati za potpuno drugog tipa. Glavna stvar za mene u vezi je ljubav, zatim povjerenje i odanost. Tražim jakog muškarca, da bude njegova nježna slaba žena. Samouvjeren muškarac koji zna naći kompromise. Netko ljubazan, romantičan i nježan. Onaj s kim želim dijeliti svoju ljubav, do kraja naših života. I cijenim dobar smisao za humor. Ako ste takav čovjek, trebali biste mi odmah dati znak. Neću izgubiti tu priliku i borit ću se za našu sreću.

Tražim
Nedavno sam shvatio da stvarno želim obitelj. Želim čekati svog muškarca i biti u iščekivanju našeg susreta, želim voljeti i biti voljen. Nema ništa važnije od ovoga, vjerujem da smo došli na ovaj svijet da volimo.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments