PODELITE SA PRIJATELJIMA

Venera će biti retrogradna od 14. svibnja do 26. lipnja i tada definitivno nije vrijeme za ulazak u brak ili za početak nove veze, napominje astrologinja Dunja Fućak i urednica portala Ceresa.hr, na kojoj svakodnevno objavljuje astrološke prognoze

Zahvaljujući Jupiteru, Saturnu i Plutonu koji će se nalaziti u znaku Jarca tijekom cijele 2020. godine naglasak je na ambicijama, disciplini, usredotočenosti na posao i ostvarenju dugoročnih ciljeva. Uran ostaje u Biku, Neptun u Ribama, s tim da će oba planeta raditi pozitivne aspekte prema Jarcu. Ta povezanost označava promjenu ekonomske ravnoteže koja će biti vidljiva u 2022., opisuje ukratko planetarna kretanja u predstojećoj godini Dunja Fućak, astrologinja i urednica portala Ceresa.hr, na kojoj svakodnevno objavljuje astrološke prognoze.

– Osim uobičajenog retrogradnog Merkura u 2020. godini imat ćemo i retrogradnu Veneru i Marsa, koji nam donose iznova pronađenu ljubav. Marljivi Mars će se nalaziti u svom znaku, znaku Ovna od 26. lipnja 2020. do 6. siječnja 2021. Retrogradan će biti od 9. rujna do 13. studenoga i to je vrijeme kad može doći do nemira ili izazova na koje nikako ne bismo trebali reagirati. Venera će biti retrogradna od 14. svibnja do 26. lipnja i to u Blizancima. Ova Venera sklona je diplomaciji te može pomoći da »izliječite« svoj odnos, osobito kroz komunikaciju, s obzirom da se nalazi u Blizancima. Dok je Venera retrogradna definitivno nije vrijeme za ulazak u brak ili za početak nove veze, napominje astrologinja.

– U 2020. imamo i četiri djelomične pomrčine Mjeseca i dvije pomrčine Sunca koje će također drastično utjecati na naš život. Od siječnja do srpnja imamo tri posljednje pomrčine koje će aktivirati os Jarac/Rak, zaokružujući ciklus koji je započeo u srpnju 2018. Nakon toga kreće ciklus pomrčina u Strijelcu i Blizancima, koji će trajati idućih godinu i pol. Os Blizanac/Strijelac je inače osovina komunikacije koja vlada izdavaštvom i medijima. Hoće li novinarska etika ojačati, propisi dovesti do cenzure ili će se pojaviti više lažnih vijesti? Ovi čvorovi u Strijelcu i Blizancima prisilit će nas da ponovno uzmemo u obzir učinak koji modernizacija ima na tradicionalnu kulturu. Također, u idućih osamnaest mjeseci možemo očekivati daljnje usvajanje novih ili alternativnih načina liječenja, poput biljne medicine, kaže Fućak, te dodaje da godina završava ulaskom Jupitera i Saturna u Vodenjaka sredinom prosinca čime završava tradicionalna dominacija Jarca, a počinje vrijeme nekonvencionalnog Vodenjaka koji ima pozitivan stav prema budućnosti.

 

 

Izvor:topbalkaninfo.com

Facebook Comments