PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Mogu reći da sam prava žena! U meni su spojeni um, veliko životno iskustvo, prava ženska nježnost i gracioznost. Dobre sam mirne naravi, ali volim avanture i uzbudljiva putovanja. Ja sam dobra domaćica, volim udobnost i kada kuća miriše. Volim društvo i nova zanimljiva poznanstva. Moje srce je spremno ponovno pustiti sreću i ljubav, podijeliti život s jakim, mudrim i dobrim čovjekom. Uživat ćemo u zajedničkom životu, dijeleći svoje interese, snove i osjećaje za dvoje.Znate li koje će biti glavno pravilo u našoj kući? Napravit ću ti doručak u tvojoj majici. Nadam se da će se taj san što prije ostvariti. Ne smeta ti jedna majica za ženu, zar ne? Da, dobro ste razumjeli, ovdje sam da nađem ozbiljnu vezu. Nježna brižna žena koja može i zna dati ljubav. Volim raditi više od razgovora. Ovo vrijedi za sve čega se možete sjetiti. Ako ste ga tražili, vrijeme je da završite potragu. Kada će početi naše poznanstvo?

INTERESI
Slobodno vrijeme volim provoditi na otvorenom, volim voziti bicikl, skijati, klizati i plivati. Idem u teretanu vježbati jogu, step-aerobik i plesati. Volim ići u kazališta, muzeje. Nalazim vremena za čitanje, gledanje dobrih filmova i jednostavno provođenje vremena u ugodnoj kućnoj atmosferi koju rado stvaram. Samo jedan nedostaje u mom životu – moj voljeni dragi čovjek!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Nije mi bitna visina, težina, godine i rad muškarca. Najvažnija stvar je iskrenost, dobrota, razumijevanje i sposobnost ljubavi. Bogati unutarnji svijet vrlo je važan. Takvom čovjeku želim dati cijelu sebe i biti u blizini cijeli život. Možemo čak živjeti u maloj i udobnoj kući, uživati ​​u udobnosti i nježnosti u njoj. Sa takvim muškarcem sam spremna da stvorim ljubav i zajedno ćemo sakupiti na svakom slovu ovu značajnu riječ ljubav! Želiš li ovo sa ženom poput mene?ja bih volila vidjeti svoj život čovječe. Nedvosmisleno me voli svakim dijelom svog tijela, razumije, dijeli moje životne pozicije, gleda u istom smjeru sa mnom, ne podnosim izdaju i skandale. Ako je muškarac puno stariji od mene, to je samo plus za mene. Budući da su takvi ljudi mudri s visine svojih godina, koji cijene ženu. Ja ću te uvijek čekati uz toplu ukusnu večeru, s osmijehom na licu, poljupcem i nježnim zagrljajem. Stvorit ću neviđenu udobnost i sklad u vašem životu, svaka minuta provedena sa mnom bit će raj. Radim kao dječji pedijatar, volim pomagati ljudima i nadam se da ću u budućnosti nastaviti svoj posao, ako ne, onda se u potpunosti prepuštam svom voljenom.

Facebook Comments