PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Mirna i odaan. Nema ljutnje i ljutnje bez razloga. Nastojim se prema svim ljudima odnositi s ljubaznošću i naravno da imam jednu tajnu i to bih vam želio pokazati.Želim toliko ljubavi s pravim muškarcem koji je spreman voljeti. Nadam se da će nam ova stranica za upoznavanje pomoći u tome!
Želim podijeliti svoj unutarnji svijet s vama. Budite sigurni da vam imam nešto za pokazati i reći. Želim vam dati odmor i osmijeh. Želim unijeti sklad i sreću u kuću.Imam vrlo pozitivan stav prema životu.Uostalom, ima toliko zanimljivih stvari u životu!Veoma mi je drago što svoj dom činim ugodnim i lijepim

INTERESI
Moda. Kuhanje. Najvažniji hobi i ono što volim raditi je pomagati ljudima i volontirati za žene koje su pretrpjele nasilje.Trebam muškarca koji će me voljeti i štititi. Naravno, kao i svaka žena, znam da djela govore više od riječi. Stoga muškarac treba ženi pokazati svoje osjećaje i nježnost. Ako te stvarno voli.Tražim svog jedinog muškarca koji cijeni obiteljske vrijednosti, koji će poštivati ​​mene i moje osjećaje, koji je pošten i vjeran. Želim stranicu za upoznavanje koja će nam pomoći da se upoznamo!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Vjerujem da prije svega moramo biti na istoj strani, puno komunicirati, poštivati ​​interese jedni drugih i rasti zajedno. Tražim ljubaznog, brižnog čovjeka sa razumijevanjem! Tko me neće pokušati promijeniti jer će mu se svidjeti apsolutno sve na meni! Tražim muškarca s kojim će mi biti ugodno, zanimljivo, s kojim ću se osjećati sigurno… Želim dugotrajnu vezu, biti sretna žena sa pravim muškarcem. Umorna sam od spavanja sama u hladnom krevetu. Želim muškarca koji će me grijati svojom ljubavlju i brigom. Želim ga sresti nakon napornog radnog dana sa smiješkom, nahraniti ga ukusnom toplom večerom, slušati njegove nevjerojatne priče, podijeliti s njim sve njegove radosti i tuge. Nisu mi bitne njegove godine, prihod ili društveni status. Važan je samo njegov odnos prema meni! Želim da moja voljena osoba bude ljubazna, iskren i pristojan. Želim da nam se interesi poklope i da uvijek imamo zajedničku temu razgovora. Želim da vjerujemo jedno drugome i da nemamo tajni. Siguran sam da ću ovdje vrlo brzo upoznati svoju ljubav… Molim vas, poželite mi dobrodošlicu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments