PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Uživam otkrivajući naš svijet i sebe kao dio njega. Aktivan sam i nikad ne radim. Uživam u aktivnom stilu života, ali u isto vrijeme volim mirne domaće večeri… Najvažnije postignuće u mom životu je moj sin. Tko je već odrasla i samostalna osoba. Sviđa mi se i svoj posao. Radim kao privatni bilježnik. Ali moj posao, srećom, ne oduzima svo vrijeme.Ja sam lagana, pozitivna i avanturistička dama. Volim naučiti nešto novo i riskirati, zbog čega sam svoj život povezao s putovanjima.Ja sam jedan od onih koji mogu spakirati kofer za nekoliko minuta i već za sat vremena sjesti u avion. Vrlo sretan.Ako ste spremni za ovakvu avanturu, onda smo stvoreni jedno za drugo?
Moja sestrična sestra mi je dala ideju da upoznam čovjeka iz inozemstva i da se prijavim ovdje. Na ovoj stranici je upoznala muškarca. Tako da sigurno znam da radi i mogu vjerovati ovoj agenciji.

Nisam tu za beskrajne takse ili za neke prazne riječi, želim razgovarati pa se naći, susret je nešto što vodi u stvarnost. Slažeš li se?
Pozitivan sam, otvorenog srca i iskren. U formi sam, idem u teretanu, bavim se plesom, radim u kazalištu kao glumica, voliš li kazalište?

INTERESI
Jako volim kuhati, posebno volim kuhati francusko meso i pastrvu pod umakom od grenadina. Volim se baviti sportom, volim jogu. Također volim provoditi vrijeme pjevajući karaoke i posjećujući kino ili kazalište.Unatoč svom lakom stavu prema životu, vrlo se ozbiljno bavim odabirom partnera.
Ovdje sam da pronađem dugoročnu i ozbiljnu vezu. I da, vjerujem da je moguće voljeti jednu osobu cijeli život.
Sanjam da je u blizini pouzdan i brižan čovjek.
Možeš biti čovjek iz inozemstva a sad ne znam odakle si . Ne tražim konkretnu zemlju.
Otvorena sam i lagana dama, željna sam osobnog susreta i preseljenja,

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Bolje voljeti i izgubiti nego nikad ne voljeti. Ne bojim se poteškoća i ako ste spremni držati me za ruku i zajedno ih prevladati onda smo stvoreni jedno za drugo. Ako ste ljubazni, brižni, jaki, hrabri i dobro odgojeni onda čekam upravo vas. Ako želite stvoriti obitelj, ako volite djecu, ako imate jaku volju i spremni ste svojoj budućoj obitelji dati sve što imate onda smo mi istomišljenici jer i ja to želim. S druge strane, mogu ti sve obećati dvaput. Mogu ti dati sve što jesam i što imam, otvoren sam za Ljubav.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments