PODELITE SA PRIJATELJIMA

Marija Veljković se pre dve godine razvela od muže, a kako se tada pisalo razlog tome je njeno neverstvo.
Voditeljka Marija Veljković se pre nepune dve godine razvela od arhitekte Milana Milovanovića sa kojim ima troje dece i vratila se sa njima u svoj devojački stan.

Marija je nakon razvoda uplovila u emotivnu vezu sa glumcem Rastkom Jankovićem, a javnost je pre izvesnog vremena brujala i o tome kako je prevarila svog tadašnjeg supruga sa bivšim učesnikom rijalitija i kaskaderom Urošem Ćertićem, nakon čega je i usledio razvod.

“Marija i Uroš živeli su bukvalno 200m jedno od drugog na Dorćolu, tako su se i upoznali. Ona je vodila decu u vrtić, školu, ponekad bi prošetala psa i prolazila pored Uroševe zgrade, a svakako su se sretali na nekim snimanjima. Sve je krenulo od ‘zdravo zdravo’ da bi vremenom tim razgovori postajali duži i sadržajniji, da bi onda kako to obično biva, hemija prerasla u nešto više. Ako ćemo iskreno, dok je trajalo i nije bila neka velika tajna da Marija ide kod Uroša. U kraju se manje više svi poznaju, pa je postalo zanimljivo zašto ona ulazi u tu zgradu. Viđali su se tako oko pola godine, priča se da je na kraju i muž počeo da sumnja, da ju je čak i pratio u nekoliko navrata jer je bila nepažljiva, recimo sređivala se više nego inače kad ide da nešto završi. Njen brak je neko vreme i pre tog skandala bio formalan, tako da je neverstvo samo konačno presudilo da donesu papire za razvod”, pričao je izvor “Sveta”.

Uroš Ćertić koji je okarakterisan kao glavni krivac što je pukla tikva potvrdio je ovu priču. “Prestanite da me više uznemiravate i poručite i njenom bivšem mužu i njenom advokatu, njega kad je mogao pored takve žene da spava dve godine, a da nemaju ništa”, izjavio je Uroš tada vidno besan.

Marija je sada u skladnoj vezi sa glumcem Rastkom Jankovićem.

IYVOR>MONDO.RS

Facebook Comments