PODELITE SA PRIJATELJIMA

Ako je biti romantičan ovih dana zločin, onda sam ja kriva, ali želim se držati za ruke, gledati zalazak ili izlazak sunca, što vam je draže? Želim davati i primati mala iznenađenja, želim da se moj muškarac smiješi! Vjerujem da će se za mene naći muškarac koji će me štititi kada mi treba, koji će me pred prijateljima zvati svojom djevojkom, a onda nevjestom i ženom i ponosit će se time. Imam pozitivan stav prema životu i vjerujem da te mogu uvjeriti da je život dobar! Ja sam vesela, iskrena i pozitivna žena. Mogu reći da mi je svaki dan jako drago i trudim se da dane provedem sretno. Ja sam osoba koja drži stav da je sve u našim rukama. Mogu reći da sam sada sam, ali nedovoljno sretna. Vjerujem da bi u mom životu trebao postojati netko s kim mogu podijeliti svoje radosti i osjećaje. Treba mi pažljiv čovjek, njegove snažne ruke i ljubav.

INTERESI
Jako volim ići u kino, ali tako mi je neugodno ići sama, pa moram sve nove filmove gledati kod kuće! Hoćeš li poći sa mnom? Volim i kućne dekoracije i sve sitnice koje će naš dom učiniti ugodnim i udobnim! Da nisam doktor, mislim da bih bila dizajner interijera! Volim aktivno provoditi vrijeme i ne volim dugo sjediti kod kuće. Ljeti volim ići na jezero i sunčati se, zimi volim nebo i ledeni svježi zrak. Također volim kuhati, gledati zanimljive filmove i samo se zabavljati sa svojim prijateljima!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želila bih upoznati nekoga tko traži partnera. Tko se prema ženama odnosi s poštovanjem i želi vrijednu ženu u svom životu! Ne treba mi superman, treba mi samo muškarac koji je spreman voljeti i biti voljen! Vjerujem da dobar odnos počinje bliskim prijateljstvom, razumijevanjem i poštovanjem! U svom muškarcu želim vidjeti ljubav, dobrotu i odgovornost. Želim da bude pažljiv i iskren prema meni. Njegova iskrenost bit će mi vrlo važna. S njim želim biti svoja, igrati se na snijegu, smijati se i raditi što god želimo. Za mene je pravo blago unutarnja korisnost osobe kada nema kompleksa i spremna je graditi zdrave odnose s obje strane. Smatram da su muškarac i žena isti od rođenja, pa se moraju poštovati.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD
:

Facebook Comments