PODELITE SA PRIJATELJIMA

ZATRUDNILA SAM, ALI NE SA SVOJIM MUŽEM! Prevarila sam ga, od tog trentuka život mi je postao PAKAO, a onda sam uradila OVO!

Već pet godina sam udata za čovjeka koji je dobar i posvećen muž. Ipak u trenutku slabosti sam ga prevarila i moj život se tada promijenio iz korijena.

Moj muž i ja smo do skoro bili u skladnom braku. Oduvijek je bio posvećen partner i držao me “kao malo vode na dlanu”.

Suprug je znatno stariji, ima 44 godine, nedavno se razveo, ima dva tinejdžera iz prvog braka i nije htio više djece.

Kada smo se upoznali, otvoreno mi je priznao da je imao vazektomiju nakon što su se on i supruga dogovorili da je porodica kompletna. Imam 30 godina i zapravo bih voljela da postanem majka, ali prihvatila sam da se ta moja želja neće otvariti ako ostanem sa njim.

Dobila sam posao na benzinskoj pumpi i šef mi je divan. Oženjen i ima malog sina. Jedne večeri je polica pala i udarila me je u glavu. Šef je zabrinuo, izvadio je prvu pomoć i zatvorio radnju. Počeo je da mi čisti ranu na glavi alkoholom. Moja povreda nije bila strašna.

Pažnja i nježni dodiri šefa su mi itekako prijali i počela sam da mu uzvraćam zagrljaje. Poljubio me, a ja sam mu uzvratila poljubac. Prošli smo do sobe za osoblje i proveli smo zajedno noć. Znam da sam uradila nešto strašno, ali je se*s zaista bio sjajan.

Poslije toga se moj šef prebacio u drugu kompaniju, a ja sam saznala da sam trudna.

Našla sam se u bezilaznoj situaciji i nisam imala mnogo vremena da odlučim šta dalje da radim.

Poslije par dana neizvesnosti, odlučila sam da sve priznam suprugu. Bio je slomljen prevarom i trudnoćom sa drugim čovjekom. Pitao se gde je pogriješio u našem braku, ali oboje znamo da sam jedini krivac ja. Poslije dugog i teškog razgovora, odlučio je da mi ipak oprosti, najviše zbog moje želje da budem majka.

U svakom braku ima različitih trzavica, a najvažnija je ipak iskrenost. Moja priča imala je sretan epilog, ali neka druga neće imati. Prevara nikad nije dobar izbor, donosi samo stres. Imala sam sreće što je moj muž pre svega dobar čovjek, velikog srca koji mi je oprostio i dao šansu da počnemo ispočetka.

IZVOR:(novi.ba)

Facebook Comments