PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:

Moj hobi je crtanje, jako volim crtati i želim nacrtati svoju sretnu obitelj. Nadam se da ću upoznati čovjeka s kojim ćemo to stvarati. Jako volim i šetnje prirodom, to me jako inspirira. Volim se baviti i gimnastikom, jer volim kad mi je tijelo gipko, volim plesati.Dobar sam u računalnoj grafici i dizajnu. To je moja strast i najveći interes. Volim učiti strane jezike. Volim biti kreativan u svemu što radim. Svoju dušu stavljam u svoj hobi i stvarno mi donosi puno zadovoljstva i koristi. Sanjam vidjeti svijet. Bilo bi sjajno putovati sa svojim budućim partnerom, vidjeti sva zanimljiva mjesta.

Samoopis:

Moj izgled može malo zavarati jer izgledam kao slatka djevojka, ali iznutra sam strastvena, osviještena žena koja je spremna za ozbiljnu vezu. Ali moje srce je stvarno vrlo dobro. Jako cijenim unutarnje kvalitete kod ljudi, važno mi je što je u vašoj duši. Smatram da žena treba biti dobra ne samo u krevetu nego iu razgovorima na razne teme, pošto u starosti možemo pričati samo jedno s drugim, nadam se da razumijete što mislim.Moj um je oštar. Sposoban sam brzo djelovati i donositi ispravne odluke u svakoj kritičnoj situaciji. Međutim, ja sam mekog temperamenta. Ja sam društvena osoba. Cijenim pravo prijateljstvo, nastojim živjeti u slozi i miru. Znam mjeru u svemu i pokušavam ostati svoj u svim okolnostima.

ESMA

traži:Stvarno želim upoznati zrelog muškarca koji zna cijeniti moje ozbiljne namjere koje se kriju iza lijepog izgleda. Vjerujem da se ljubav može sresti jednom zauvijek. Vrlo sam romantična, strastvena, privržena, brižna. Stvarno želim upoznati muškarca s kojim mogu podijeliti sve te kvalitete.Tražim muškarca jakog duha i dobrog srca. Bilo bi sjajno zajedno dijeliti radosti i neuspjehe. Jer život nisu samo usponi, već i padovi. Teškoće me ne plaše. Stoga bih voljela upoznati muškarca koji također ima pozitivan pogled na život.​

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments