PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi

Volim ići u teretanu, šetati na svježem zraku, ići u kino i kazalište, volim putovati i razvijati se intelektualno i duhovno.Ništa nije nemoguće moto je moje obitelji! Znam da na svijetu postoji moj poseban s kojim ću graditi obitelj, ali ne znam gdje je… Nadam se da će mi ova stranica pomoći. Ne treba mi superheroj već samo poštena i iskrena osoba! Svoju ljubav, naklonost i toplinu spreman sam dati svaki dan jer obitelj je najvažnija stvar u našem životu!Ja sam nježna dama dobrog srca i ranjive duše. Ali spremna sam okružiti svog muškarca pažnjom, privrženošću i strašću. Stvorite udobnost i udobnost u našem domu. Volim kuhati, volim djecu, životinje, ponekad radim kao babysitter, druženje s djecom mi predstavlja zadovoljstvo. Volim se smiješiti i uživati ​​u životu. Kod čovjeka cijenim smisao za humor i pozitivne misli. Mogu reći da su mi usne meke i osjetljive. Želite li se u to uvjeriti? Ako ste spremni biti sa damom poput mene, pišite mi, ne bojte se.

Licni Opis

Za sebe mogu reći – ja sam veseo i svrhovit! Nikad se ne obeshrabrim i ne padam u depresiju. Društvena sam i uvijek znam pronaći pristup ljudima. Ne radim skandal. Ja sam stabilne psihe. :)Imam dobro srce i zračim svjetlošću i radošću. To kažu ljudi s kojima sam blizak i nadam se da je tako. Moji su me roditelji zvali zrakom svjetlosti. 🙂 Volim biti otvorena, smirena sam i pozitivna. Ali mislim da bi vam moji roditelji i prijatelji mogli reći više o meni. Ozbiljno namjeravam upoznati uspješnog muškarca i unatoč svojim godinama znam što želim i spremna sam izgraditi sretnu obitelj.

Tražim

Moj odabranik mora biti pažljiv i brižan, spreman podržati i biti tu u svakoj situaciji. Njegova bi briga trebala biti iskrena i prirodna. Tražim muškarca koji ima jasne ciljeve u životu, teži samorazvoju i usavršavanju. Čovjek koji će me inspirirati i motivirati da slijedim svoje snove. Važno je da muškarac može izraziti svoje osjećaje i pokazati ljubav. Voljeni partner stvara toplo i ugodno okruženje u kojem cvjeta uzajamna ljubav i poštovanje. Pouzdano znam da se odnosi grade na međusobnom povjerenju. Stoga tražim partnera s kojim mogu otvoreno podijeliti svoje misli i osjećaje, znajući da će me uvijek podržati i razumjeti. Smisao za humor je vrlo važan!

Tražim partnera s kojim mogu dijeliti zabavne trenutke. Moje sklonosti pokazuju da mi nisu važne samo vanjske kvalitete, već i unutarnje osobine ličnosti! I naravno, želim napomenuti da imam iste kvalitete i spreman sam vam dati sav svoj reciprocitet!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments