PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:

Jedan od mojih omiljenih hobija je kuhanje, volim armensku kuhinju.Vrlo sam otvorena, duhovita i optimistična, uvijek se trudim raditi nešto novo, poput plesa, glazbe, jezika, mode. Volim sport i aktivnosti na otvorenom. Uživam u jednostavnim stvarima u ovom životu. :)) I sigurna sam da će mi život dati sve što poželim.Ukratko, mislim da sam sasvim jednostavna i pozitivna mlada dama. Vrlo sam mekan i pun razumijevanja. Mlada sam, ali sam u isto vrijeme usmjerena ka cilju! Želim reći da što god da se dogodi, uvijek se trudim imati osmijeh na licu. I želim ti dati svoj osmijeh svaki dan našeg života.

Samoopis:

Želim vam reći nešto o sebi, prije svega, ja sam vrlo ljubazna i smirena žena, ali ponekad sam tigrica. Ja sam zgodna tigrica i trebam ljupkog i nježnog tigra pored sebe. Slobodno vrijeme volim provoditi na otvorenom s prijateljima ili rodbinom. Kao i svaka Armenska žena, i ja sam orijentirana na obitelj i sanjam o snažnoj i sretnoj obitelji.

Milka  traži:

Bilo bi lijepo da je muškarac za kojeg bih voljela da postane moj budući suprug pošten, strastven prema ovom životu, ljubazan i brižan. Znate, naš život je prekratak da bi ga bilo teško i teško živjeti, trebali bismo uživati ​​u svakoj minuti i svakoj sekundi svog života. Dakle, samo želim upoznati partnera s kojim ću uživati ​​u životu. Želim s njim imati lijepu ujedinjenu obitelj da svaku večer provodimo zajedno uz šalicu čaja gledajući romantični film. Bilo bi super da je romantična osoba. Jako volim tu crtu karaktera. Želim upoznati nekoga tko ima želju dijeliti iste strasti i interese. Volim kada muškarci i žene daju sve od sebe da u svojoj obitelji vlada sklad.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments