PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi

Moj hobi su putovanja. Imala sam sreću da budem model jer sam prvo vidjela cijelu Srbiju, a onda malo svijeta. Ali želim da moj hobi dijeli moj muškarac s kojim ćemo zajedno putovati. Kuhanje i pečenje moje su kulinarske avanture, a njegovanje živopisnog vrta donosi mi mir. Joga i meditacija drže me prizemljenom i u kontaktu sa svojom nutrinom. Održavanje forme kroz aktivnosti poput vožnje bicikla i plivanja me okrepljuje. Sportovi poput košarke i tenisa daju mi ​​adrenalin. Gledanje filmova i posjećivanje koncerata zadovoljavaju moju ljubav prema umjetnosti.

Licni Opis

Eksplozivan sam i ne mogu mirno sjediti, nisam domaćica, bitno mi je da provedem malo vremena, ponekad se samo želim opustiti, ali ne možete se umoriti a da ništa ne radite. Ali želim se smiriti i više sjediti u blizini svog muškarca. Inteligentna sam i znatiželjna osoba, uvijek u potrazi za znanjem i željna učenja. Ljubaznost i suosjećanje u srži su mog bića, jer vjerujem u postupanje prema drugima s empatijom i razumijevanjem. Ambiciozan sam i poletan, neprestano se trudim postići svoje ciljeve. Samopouzdanje zrači iz mene, dajući mi hrabrost da se izravno suočim s izazovima.

Tražim

Moj muškarac je zanimljiv, iskusan i zabavan. Voli mene i ono što radim, podržava me i jednostavno uživa u mojoj blizini. Ljubazan, velikodušan i samo najbolji. Tako ga ja vidim  Ja sam vrlo pametna i pametna žena s prekrasnim unutarnjim svijetom. Ne volim čuvati tajne i mogu pričati gotovo o svemu. Možda ste primijetili moj osmijeh, volim se puno smijati. Ja sam prava i ozbiljna žena i želim svoju ljubav i emocije podijeliti s vama. Volim sanjati i sada mi je najveći san upoznati svoju srodnu dušu. Nisam zahtjevna dama, ali vrlo jednostavna i odana. Jako sam ljubazan dok radim s djecom. Ja sam ravnateljica u školi.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments