PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:

Toliko je stvari u meni pomiješano kao u kutiji s iznenađenjima! Vodim aktivan stil života! Sportovi: fitness, trčanje, teretana. Volim plivati ​​i voziti bicikl, kuglati, prirodu, sunce, more itd. Uvijek pratim modu, stil i ljepotu, knjige, umjetnost, slike. Volim putovati, istraživati ​​nova mjesta i diviti se veličini i ljepoti prirode. Redovito pohađam edukacije i tečajeve vezane uz usavršavanje u području natječaja i javne nabave.

Samoopis:

Prihvaćam svaki aspekt svog života s ljubavlju i divljenjem! Ja sam draga, ljubazna, svrsishodna, simpatična i vesela osoba, za koju su marljivost i upornost sastavne karakterne osobine, te sam u stanju samouvjereno izdržati sve izazove. Za mene su moralne vrijednosti vrlo važne, one se temelje na ljubavi, časti i istini, dobroti prema ljudima i drugima i svijetu.

Andrea traži:

Želiš li pravu vezu tako iskreno i snažno kao ja? Onda se moramo bolje upoznati. Ja sam žena od akcije, ne želim da si pišemo godinama! Želim da budemo zajedno što prije. Nemam posebnih zahtjeva za idealnim muškarcem s kojim bih voljela biti u vezi. Jedino što bih htjela napomenuti je da bih voljela da moj muškarac bude vjeran i predan, prilično ozbiljan i odgovoran. Dakle, moje srce je apsolutno otvoreno za muškarca koji će za mene postati poseban i voljen.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments