PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ako je svemir zaista beskonačan, onda sigurno postoji mnogo kopija našeg planeta, gdje smo već zajedno i živimo sretno! Zato vas pitam zašto ne bismo imali istu ljubav i sreću u ovoj stvarnosti. Jer sam siguran da ćemo biti beskrajno sretni, jer sam ja najbolja osoba za slaganje. Spremna sam usrećiti svog muškarca, u svakom smislu našeg života.ako sada čitate moj profil, onda ovo nije slučajno? Mislim da nije samo to što smo završili ovdje zajedno, možda je to sudbina, što misliš? Vjeruješ li u sudbinu? Ili ste za to da svatko gradi svoju sudbinu? U svom svom ne predugom i predivnom životu još nisam sreo pravu ljubav, ali vjerujem da ću je ovdje pronaći, a tebe bih jako volio vidjeti pored sebe. Biste li ugodili takvoj djevojci ili je možda mladenka u blizini?

INTERESI
Hobi mi je ples, fotografiranje, volim razne zabave, brinem o svom zdravlju i tijelu. U slobodno vrijeme čitam knjige.Ljubitelji života, spremni za ozbiljnu vezu sa živopisnim dojmovima – pišu. Nestašan sam u životu, elegantan u restoranu i sposoban sivu svakodnevicu učiniti svijetlom, dosadnom i toplom. Moj život je pun zanimljivih događaja. Jedino što mi nedostaje je moj voljeni muškarac u blizini (naziv je otvoren). Podijelila bih ovaj bogati život s njim, pa sam odlučila otvoriti profil ovdje. Na internetu je puno lakše upoznati zanimljivu osobu

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Treba mi iskusna osoba. Tko će mi otkriti sebe i različite strane života. Tko će mi pokazati ovaj svijet. Sanjam muškarca koji razumije žene i njihove potrebe, koji čak zna što bi bilo najbolje za mene bolje od mene same. Tko ima razne ciljeve, plemenite i pozitivne, i ide do njih da ih ostvari. Osoba koja nikada ne odustaje, nikada ne čini drugu osobu. Nadam se za ovu stranicu.Ne želim beskrajno govoriti i graditi teoriju o postojanju idealnog muškarca o kojem svaka žena sanja. Ne. Ja sam kreativna osoba i moja fascinacija slikarstvom dala mi je jedinstvenu priliku da vidim pravu prirodu stvari. Stoga jasno znam što želim. Tražim iskrenu osobu s dobrim smislom za humor koja na stvari gleda pozitivno i razumije kako ovaj svijet funkcionira. Dugo sam bila sama i želim muškarca koji se ne boji podijeliti sa mnom tu ljubav i strast koja se nakupila u meni za ovo vrijeme. Ako ste zreo muškarac koji se umorio od usamljenosti i koji ne želi gubiti vrijeme na prazne igre, onda mi pišite. I mogu ispuniti prazninu u tvom srcu i domu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments