PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Općenito uživam u životu, ali bih volio upoznati nekoga da zajedno podijelimo životna iskustva. Uživajte u vožnji biciklom i hodanju. Imam jednu kćer i na nju sam ponosna. Ako želite postati dio brižne obitelji, možemo pronaći mjesto za vas. Samo trebate napraviti mali korak i pisati mi ovdje, na ovoj stranici za upoznavanje. Čekati ću te.
Pozdrav, moje zadovoljstvo, ja sam Alisa, računovođa i model, iz Tuzle sam sam i imam znak Bika, smatram se odlučnom ženom i zaljubljenicom u prirodu. Mogu reći da mi je najdraže mjesto gdje pronađem mir. Volim ići u kupovinu i obično se pripremam za foto sessione. Moj moto je … sa strpljenjem i vjerom u Boga svaki cilj u životu se postiže, djelujući smireno kako bi stvari stigle u svoje savršeno vrijeme. Želim pokrenuti svoju obitelj naprijed, to je ono što me svakodnevno ispunjava motivacijom. Usudite se upoznati me!Ja sam samouvjerena, otvorena uma, vesela i uvijek otvorena prema svijetu, prilično mudra, neki ljudi čak kažu da sam psihički starija od svojih godina.

INTERESI
Jako volim biti u prirodi, biti sam, meditirati. Provedite vrijeme sa svojom obitelji i igrajte se sa svojim životinjama. Aktivna sam osoba u sportu.Moji hobiji su provođenje vremena sa svojom obitelji, dijeljenje, čitanje, ples, kuhanje i svaki dan postajati bolja osoba.Sport, putovanja, glazba, ples Mnogo volim putovati, šetati lijepim mjestima i slušati glazbu. Spoj putovanja i aktivne rekreacije s relaksacijom daje mi mogućnost upoznavanja novih zanimljivih ljudi. Volim i novu kuhinju i originalna domaća jela! Volim plesati. Također pohađam seminare i treninge o samorazvoju, baš me zanima psihologija.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Općenito uživam u životu, ali bih volio upoznati nekoga s kim bih podijelio životna iskustva. Uživajte u vožnji biciklom; hodanje; Imam jednu kćer i na nju sam ponosna. Ako želite postati dio brižne obitelji, možemo pronaći mjesto za vas,Osobno bih voljela uz sebe muškarca koji je privržen, ljubazan, odgovoran i vrlo romantičan koji voli živjeti život i koji želi dijeliti život sa mnom, ja sam žena koja ima puno ljubavi za dati. Slažete li se primiti ga?moji roditelji postaju za mene izvrstan primjer obiteljskog života. Ja sam prilično domaća djevojka, ali u isto vrijeme volim putovanja, obiteljska udobnost mi je vrlo važna.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA POROFIL ISPOD:

Facebook Comments