PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Moj životni stav je da je najvažnije biti dobra osoba. Nemojte činiti i ne željeti zlo drugima, pokušajte pomoći voljenima, ispuniti njihove građanske, obiteljske i osobne dužnosti. Osim toga, moj prioritet je stvoriti obitelj. Nikada neću izabrati karijeru ako se zbog toga moram odreći uloge supruge ili, još više, majke. Danas mnoge žene daju prednost karijeri i uspjehu. Vjerujem da je to pogrešno, jer je glavna zadaća svake predstavnice održavati udobnost doma i odgajati djecu. Demografska situacija u mojoj zemlji zbog koje mnoge dame pronalaze ljubav u inozemstvu sa strancem, nema ništa loše u ovoj situaciji, znači samo da je u Ukrajini mnogo više žena nego muškaraca. Obično su to parovi rođeni u školama, fakultetima ili kad ste tinejdžer, ne znam zašto, ali nisam nikoga upoznao u tom periodu. Ja već ne studiram i ne posjećujem pubove pr klubove, ne znam gdje se ljudi sada mogu sresti ako ne NET. Zato sam ovdje, volim putovati, radio sam u inozemstvu, bio sam u SAD-u, mnoge europske zemlje i znam kako se tamo živi. Volim raditi i živjeti u inozemstvu, zanimljivo je učiti nove stvari, nove ljude, nove kulture. Siguran sam da ću uskoro pronaći svoju sreću s dobrim i poštenim čovjekom. Ja sam žena, znam kuhati ukusno, mogu čistiti, mogu učiniti mnogo dobrih stvari i sigurno ću, kada nađem ljubav ovdje, učiniti svog muškarca, jednog od najsretnijih muškaraca na ovom svijetu. Ja sam ljubavnica jednog muškarca. Ne tražim ništa čudno, tražim klasične, prirodne odnose. Tražim pravi sastanak, pravi spoj i neću ostati ovdje dugo. Znam, to nije dućan i ljubav je dar, ipak sam bila jako dobra cura, pa će me možda Bog ili Djed Mraz iznenaditi? Uskoro ću pronaći svoju sreću s dobrim i poštenim čovjekom. Ja sam žena, znam kuhati ukusno, mogu čistiti, mogu učiniti mnogo dobrih stvari i sigurno ću, kada nađem ljubav ovdje, učiniti svog muškarca, jednog od najsretnijih muškaraca na ovom svijetu. Ja sam ljubavnica jednog muškarca. Ne tražim ništa čudno, tražim klasične, prirodne odnose.

INTERESI
Glazba, sport, fotografija, psihologija, putovanja, ples, jezici, knjige, modeling. Zaljubljenik sam u glazbu, slušam sve što godi uhu Gledao sam toliko filmova da se vjerojatno neću sjetiti koji mi je najdraži. Ako iz žanrova, onda horor, iako sam vrlo dojmljiv, ali ponekad stvarno želim zagolicati živce, doduše kroz prste) Volim i trilere i detektive, ali komediju po raspoloženju. Fascinira ga sve što je povezano s psihologijom, razvojem duhovne duhovnosti, promjenama u razmišljanju. Volim meditirati, raditi jogu i ponekad plesati za emocionalno olakšanje. Želim posjetiti što više zemalja u životu. Volim modu i sve što je s njom povezano, volim ići na majstorske tečajeve crtanja i kuhanja autorske kuhinje.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Namjeran, miran, atletski, ljubazan, velikodušan, ne pije alkohol ili vrlo malo, voli putovati i voli život, formiran iznutra i razumije što želi od života, jasno svjestan svog položaja u životu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments