PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Aktivni sportovi su mi jako važni, snowboard zimi, skijanje na vodi ljeti – ovo vrijeme želim živjeti svaki dan! Ljubav prema životinjama me ispunjava! Radim kao trener u cirkusu: trening, obrazovanje, ohrabrenje su ono za što živim! Od života uvijek uzimam maksimum, učenje novih stvari je moja strast! Volim prirodu, putovanja, jako volim čitati i osjećati mir…

Licni Opis
Ispunjen sam svjetlom i dobrotom, uvijek vidim iskrene ljude, što sam i ja. Po prirodi osjetljiv, ponekad činim ustupke, ali nikad ne mijenjam svoj pogled na život. Obitelj je ono što će mi uvijek biti na prvom mjestu, jake veze su moj san. Ja sam jedna od onih osoba koje se osjećaju sretno, dok neko drugo biće u istoj situaciji može patiti i žaliti se u nedogled, ne znajući kako će se sve promijeniti. Netko će reći da je život težak i nije fer, ja mislim da je život jako zanimljiv. Sve ovisi o vašoj percepciji. Jednom kada dopustite da se negativna misao ukorijeni, život će vam se uvijek činiti teškim i nepravednim. Ja sam uravnotežena i istovremeno zapaljiva žena koja će definitivno pretvoriti vaš život u svijetlu i šarenu dugu!

Tražim
Vidim pored sebe čovjeka koji razumije, s kojim se ima o čemu razgovarati, koji me zna nasmijati, to bi trebao biti moj muškarac kojeg ću voljeti i štititi, s kojim mogu izgraditi čvrst odnos, biti nježan i lomljiv. Sanjam da svom budućem muškarcu pružim: ljubav, nježnost, brigu, razumijevanje, poštovanje, strast i vatru, i vjerujem da postoji muškarac koji će me učiniti istinski sretnom! Osoba se sastoji od mnogo čimbenika, poput obrazovanja, karaktera, vještina, životnog iskustva, a imati nevjerojatan izgled uopće nije potrebno.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments