PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Mislim da je jedna od mojih glavnih osobina optimizam. Siguran sam da se sve što se događa, događa na bolje. Siguran sam da ne može biti obrnuto. Uvijek mi pomaže da postignem svoje ciljeve. Jako sam ljubazan i uvijek sam spreman pomoći ljudima. Također, vrlo sam romantična, hrabra i društvena.Lagana sam i vesela žena koja se pridružila da pronađe ljubav. Vodim posao u Crnoj gori i ovdje ne živim prvu godinu i uživam u životu ovdje. Ja sam uravnotežena, obrazovana i šarmantna žena. Vjerujem u ravnopravnost u odnosima, meka sam i ženstvena žena, sa smislom za humor i vlastitim mišljenjem o različitim stvarima. moja buduća profesija je menadžerica modne industrije. To je zanimljivo područje, ali želim se razvijati i kao marketolog ili u turističkom području. Volim estetiku, minimalizam je moje pravilo ali ne u svemu. Volim studirati psihologiju i malo numerologiju! Volim plesati, baviti se sportom, slikati se, naučiti nešto novo, ponekad volim riskirati, a probati vježbati ovo je moj papar u zrnu! Pa što je tvoje?

INTERESI
Ne volim ništa raditi. Ja sam vrlo aktivna osoba; zato imam puno interesa. Uživam se baviti sportom. Također, volim putovati. U slobodno vrijeme volim čitati knjige i slušati glazbu. Volim kućne ljubimce. Bavim se dosta sportom. Ali sada me najviše od svega zanima stvaranje vlastite obitelji.Volim fitnes, kuhanje. Uživam u putovanjima. Volim pletenje različite odjeće. Volim čitati dobru knjigu posebno o ljubavi ili posjetiti kino.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Glavna stvar koju cijenim u vezi je iskrenost. Mislim da se nijedan odnos ne može izgraditi bez iskrenosti. Zato želim da moj budući muškarac bude pošten; ne samo sa mnom, nego i sa svim ljudima s kojima komunicira. Također, tražim muškarca koji je orijentiran na obitelj i želio bi imati djecu. Želim imati djecu, a mislim da su nam u životu najvažnija ljubav i djeca.Nije me briga koliko je moj muškarac dobar jer prije svega cijenim ono što ima unutra i koje vrijednosti ima. Tražim muškarca koji zna kako se okrenuti prema njenoj dami, kako je voljeti i čuvati i usrećiti. Moj muškarac mora biti odan i brižan, privržen i pažljiv, sa smislom za humor i željom da bude posljednja ljubav cijelog mog života.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments