PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Osim ako upitnik ne može u potpunosti reći nešto o osobi? Ponekad komunicirate nekoliko dana i čini se da se poznajete više od godinu dana. I ponekad ćete posvetiti cijeli svoj život, ali nećete pronaći ništa zajedničko. Ponekad mi se čini da se izvana ne mogu opisati jer sam previše svestrana osoba. Spajam led i vatru, nježnost i strast, snagu i slabost.Želim na ovoj stranici upoznati čovjeka koji će potpuno promijeniti moju stvarnost! A ja ću zauzvrat prilagoditi njegov momački život! Shvatit ćeš tko sam ako razgovaraš sa mnom!Jako sam dobar slušatelj i ako ikada odlučiš podijeliti svoj život sa mnom, bit ću najbolji partner u svakoj fazi tvog života. Vrlo sam brižna djevojka, volim usrećivati ​​ljude oko sebe. Riječi ljubav i obitelj za mene imaju ogromno značenje. Imam jako puno ljubavi u sebi.

INTERESI
Volim kuhati, provoditi vrijeme na otvorenom i stvarati lijepe stvari – slike. Sviram gitaru i kuham ukusnu hranu. Mislim da ćemo imati o čemu osobno razgovarati. Vjerujem da ako činiš dobro ljudima, to će ti se sigurno vratiti.Ja sam Stvaran. Kao i otvorena srca, ženstvena i vesela. Volim putovati i vježbati jogu jer smatram da je to najbolji način da se opustim i bolje razumijem sebe. Uživam u svakom trenutku svog života, ali još uvijek nedostaje onaj s kim bih ga podijelio.Aktivno se bavim sportom, volim šetnje uz more, male pse i pratim sve modne novosti)))

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Čovjek pored mene je zid i oslonac, snažno rame i oslonac. Znam kako svakog čovjeka učiniti herojem i pobjednikom, uspješnom i neovisnom osobom, jer znam voditi i motivirati.Samo želim reći da sam spremna za novu ljubavnu avanturu. a ti Ja sam ljubazan, suosjećajan, svrhovit, nesebičan i vjeran. Cijenite li ove kvalitete kod žene?Želim se osjećati sigurno u blizini svog muškarca., Moj muškarac me mora znati ugrijati iu najhladnijim danima i noćima. Tražim muškarca koji se neće bojati pokazati mi svoje strahove i reći mi svoje brige. Uvijek će vidjeti moju podršku i ljubav.

Facebook Comments