PODELITE SA PRIJATELJIMA

Najkraća venčanica koju ste videli na srpskom venčanju.

Svaka žena na dan svog venčanja želi da izgleda i da se oseća posebno, a venčanica je najvažniji deo svake te bajkovite priče.

Mesecima pre venčanja, buduće mlade kreću u potragu za savršenom venčanicom, i verujemo, na tom putu verovatno je teško pronaći onu pravu. A kako duge, bele venčanice više nisu norma, svaki put kada vidimo mladu koja je izašla iz zone komfora – ona nam privuče pažnju. Upravo to uspela je Ruskinja Maina (23) koja se na svoj veliki dan pojavila u mini venčanici.

Nakon godinu dana veze sa Beograđaninom Milanom, ona je odlučila da stane na ludi kamen, a srpska prestonica im je bila jedini izbor pri organizovanju venčanja.Par je priredio skromnu proslavu početkom meseca, na kojoj se Maina pojavila u kratkoj venčanici neobičnog kroja.

Korset strukirana haljina se napred preklapa praveći mali izrez i istakla je Maininu zgodnu figuru.
Međutim puf rukavi koji prekrivaju deo mladine nadlaktice daju posebnu čar venčanici i bez njih, ova kreacija ni približno ne bi izgledala ovako otmeno.

Lepa Ruskinja je ovu mini toaletu iskombinovala sa belim jednostavnim sandalama na visoku potpeticu, koje je začinila posebnim detaljima.

Dve mašne od tila, Maina je rasporedila tako da čim spustite pogled na njene noge, sandale vam privuku pažnju.

Dok se jedna mašna nalazi na prednjem kaišu, druga je prikačena na zadnji deo sandale.Elegantan bidermajer od prirodnog belog cveća savršeno se uklopio uz sve, kao i mladina diskretna šminka koja je dodatno naglasila njene prirodne crte lica, ali i bujna loknasta frizura.

Maina nam je otkrila i kako se upoznala sa Milanom,

„Milan i ja radimo u istoj firmi u Sankt Petersburgu, a prvi put kada sam ga ugledala osetila sam neverovatnu lavinu emocija. Svideo mi se na prvi pogled, mada primetila sam kako i on gleda mene. Na taj način smo duže vreme posmatrali jedno drugo, ali opet držali distancu sve do jednog kada me je Milan pozvao na sastanak“, priča nam Maina.

Iako je imala tremu, taj dan joj je ostao u najlepšem sećanju. Poželela je da se veče nikada ne završi.

„Od te večeri mi se nismo razdvojili ni dan, da bi 10. marta ove godine postali muž i žena“, dodaje Ruskinja.

Maina nam je ispričala i kako se od svoje prve posete Srbiji zaljubila u našu zemlju, te da bi jednog dana želela da se preseli ovde.

„Počela sam da učim srpski jer mi je jako bitno da razumem maternji jezik svog muža i njegove porodice. Takođe, imam želju da nam u budućnosti deca pored ruskog jezika pričaju i na srpskom jer planiramo jednog dana da dođemo i ostanemo ovde da živimo“, zaključila je Maina.

IZVOR:ZADOVOLJNA.NOVA.RS

Facebook Comments