PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Želim upoznati iskusnog muškarca u kojem ću se osjećati kao prava princeza, koji će mi pokazati svoj unutarnji svijet. Onaj koji će me štititi, a onda će primiti svu ljubav od mene i bit će najsretniji! Tražim jednostavnu osobu koja će me razumjeti, saslušati, podržati i prihvatiti. Otvoren sam za susrete bilo gdje u svijetu.Svatko zaslužuje biti sretan i trudim se pronaći osobu s kojom ću podijeliti svoju sreću! Ja sam jednostavna dama, koja želi dati svoje srce i otvoriti svoju dušu samo za jednog muškarca, koji se zaljubljuje u mene i koji će me usrećiti. Vrlo sam odan, romantičan i pametan. Volim djecu i ja sam učiteljica!

INTERESI
Imam različite hobije i interese. Volim putovati, obišao sam više od trideset i dvije zemlje, pa mi je draži aktivan stil života. Bavim se fitnesom i volim plivati! Volim provoditi vrijeme u prirodi, raditi puno zanimljivih stvari, a ovo želim podijeliti s vama. Jedan od mojih glavnih hobija je moj špic, obožavam provoditi vrijeme s njim, šetati po parkovima, često putuje sa mnom, pa se nadam da ćemo uskoro moći ovo troje zajedno.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Smiren sam i strastven u isto vrijeme. Vrsta osobe koja uvijek postigne svoj cilj. Ja sam vrlo ljubazna žena s otvorenim osmijehom i iskrenim pogledom u očima. Vrlo vesela osoba. Imam nevjerojatan smisao za humor. Za mene je ljubav glavni cilj, a ja sam spremna zaroniti u ponor ljubavi i nježnosti. Vjerujem da ljubav može spasiti svijet, a ja ću postati vaš spasitelj koji će vas spasiti iz svijeta samoće i pokazati vam pravi, šareni svijet ljubavi i strasti.Želim da moj muškarci i ja pomažemo jedni drugima da rastu. Možda sam malo staromodan, ali vjerujem u obiteljske okvire i siguran sam da ću negdje ovdje pronaći nekoga posebnog s kim ću provesti ostatak života i nadam se da će to biti sretan život. Muškarac kojeg bih voljela vidjeti pored sebe trebao bi biti džentlmen, koji nikada neće povrijediti ženu, nikad vikati ili vikati na nju, a štoviše, podići ruku na nju!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments