PODELITE SA PRIJATELJIMA

Fotografija dana kada je u pitanju domaća sportska javnost, nije došla sa nekog terena već sa šetališta Ade ciganlije gde se Novak Đoković pojavio na opšte iznenađenje ostalih šetača.

Kada su shvatili da je to zaista prvi teniser sveta, počela je opsada i traženje fotografija sa Novakom, a dok je on ispunjavao želje navijača, supruga Jelena je strpljivo čekala.

Ipak, i ona se vidi na fotografijama koje je objavio Bogdan Obradović, bivši selektor teniske reprezentacije Srbije.

Tako se posle dosta vremena pojavila u javnosti sa Novakom, koji je u dosadašnjem prinudnom odmortu posle deportacije iz Australije bi oprimećivan više puta u Beogradu i Crnoj gori, ali uglavnom sa roditeljima, Srđanom i Dijanom Đoković.Ono što su nam još ove fotografije otkrile je da je Đoković očigledno ipak u dobrim onosima sa Obradovićem koji je drugačije nagovestio u jednoj od svojih skorijih izjava.

Za “Spotlight” je Obradović remkao da su se Novak i on sporečkali zbog kranje bizarnog razloga.

– U trenutku kada sam napuštao reprezentaciju ušli smo u jedan konflikt za koji ja i dalje kažem da sam u pravu. Novak nikako nije smeo ono da izjavi pred novinarom, postavio je glupo pitanje u glupom trenutku: “Nole ovde je roštilj sve živo, Niš, levo, desno…” Novak mu odgovara da ne jede meso, ne jede ćevape… Čoveče, Srbija tradicionalno živi na ćevapima, dolaze milioni turista da probaju te ćevape, što ti to pričaš, iz kog razloga? Mi nismo vegani, ne postoji, mi imamo naš srpski pravoslavni post, ali za Božić jedemo prase. Ne jedemo brokoli. Da ne pričam sa čije privatne strane Novaka je to uplilo kod njega – rekao je Obradović tad.

Ipak, deluje da je sada sve u redu i da ponovo imaju prijateljski odnos.Tu se radi o određenim veštačkim mirisima koji nisu dozvoljeni u Americi i Evropskoj Uniji, međutim u zemljama Azije priča je drugačija.

Razlog je i mala kontrola proizvodnje u tim zemljama.

Naravno, najviše odeće na našim prostorima dolazi iz Kine. Osim mnogobrojih hemijskih supstanci, primećena je koncentracija i raznih pesticida.Upravo zbog toga takvi materijali mogu naškoditi našem organizmu. Sigurno ste nekad u kineskoj radnji osetili čudan i jak miris iz odeće? Taj miris nije nikako zdrav i jako je opasan za ljudski organizam, jer sadrži mnogo hemikalija koje nisu dobre za nas.

espreso.co.rs

Facebook Comments