PODELITE SA PRIJATELJIMA

Pojedine devojke biraju prilično ekstremnu varijantu pa svoju nevinost prodaju na internetu.

Odluka o prodavanju nevinosti donosi niz posledica i pogrešna je iz milion razloga iako neke od njih poput Eve Berger kažu da ne žale zbog tog poteza.

Eva Berger je iz Rusije, a radila je kao profesorka književnosti. Otkrila je da je prvi poljubac doživela sa 19 godina kao i da je imala velikih finansijskih problema kao studentkinja iako je radila u teretani u Sankt Peterburgu. U tom periodu je izgubila oca.

– Živela sam u malom gradu i dolazim sam iz vrlo religiozne porodice u kojoj nismo pričali o intimnim odnosima. Nisam imala bilo kakvu edukaciju o tome, a to sam silno želela – ispričala je u podkastu ”LucaCast” i nastavila:

– Moja prva ljubav i prvi dečko nije želeo intimni odnos sa mnom. Bila sam isfrustrirana i umorna zbog svoje nevinosti. Odlučila sam da se rešim toga. Pronašla sam čoveka na internetu. Dogovorili smo se za cenu oko 200 ili 300 evra. Otišla sam u hotel i on je to jednostavno učinio, to je sve.

Kako je dodala, nakon toga se osećala slobodno.

– Nisam više morala da čekam princa ili ljubav svog života. Osećala sam se kao žena – poručila je Eva koja živi u Budimpešti i koja je postala influenserka sa 51 hiljadom pratilaca na Instagramu gde piše da je ona pisac i glumica, a njen profil obiluje provokativnim fotografijama.

Evin primer je više nego drastičan i kao što rekosmo, donosi sa sobom posledice koje mogu da imaju trajan negativan uticaj.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

Facebook Comments