PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Cao! Moje ime je Bosiljka … Ja sam najljepša djevojka na ovoj stranici..Sve što želim od života je da stvari budu jednostavne! Ili voliš, ili ne voliš. Radim ono što volim i volim ono što radim. Kad se zaljubim – ne želim nikakve probleme. Uvijek govorim stvari izravno u lice. Neki će možda misliti da je to loša osobina, ali vjerujte mi čini život jednostavnim! Imam strast prema onome što radim i zadovoljan sam svojim životom. Samo želim podijeliti svoj sretan život s pravim muškarcem!Vjerujem da sve na ovom svijetu počiva na duhovnosti i ljubavi. Bavim se dobrotvornim radom i vjerujem da će ljubav prema sebi, prema partneru, prema bližnjemu spasiti ovaj svijet Volim svoje zanimanje dizajnera. Sudjelujem na svim natjecanjima ljepote u Odesi kao partner. Kreativno! Društven. Pedantan. Promišljeno. Pažljiv. Ljeto. Ja sam Lav. ja volim more. Sunčano i preplanulo tijelo I sama sam duhovita i stalno se smijem i šalim.

INTERESI
Moja najveća strast je fotografija. I to sam učinio svojom profesijom. Ako ste ikada čuli kako se kaže “pretvorite svoj hobi u svoju profesiju i nikada nećete morati raditi” – ovo je o meni. Volim i kuhati, volio bih da je netko kušao, dalo bi mi još više inspiracije! Volim čitati dobre knjige, posebno klasične romane.Odjeća. Obuća. Torbe. karaoke. Šminka. čineći dobra djela) Gledam detektivske priče i trilere. Stalno sam na dijeti i volim ribu.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim jednostavnog čovjeka! Sa željom za životom i srećom, sa pozitivnim životnim stavom! Spremni dijeliti dobre i loše trenutke zajedno. Muški i jaki i sposobni voljeti. Želim li previše? Može biti! Ali znam da ćemo se s takvim muškarcem osjećati dobro zajedno. Gledati svijet ili sjediti u dnevnoj sobi i gledati TV emisiju. Razgovarati o bilo čemu na svijetu ili šutjeti. Ako se poklopimo – dobro ćemo se osjećati zajedno. Ljubazan. Pametan. Čovjek koji me je spreman voljeti, upoznati me i osvojiti moje srce) muškarac koji želi voditi ljubav sa mnom svaki dan i imati obitelj sa mnom. Brižan čovjek koji voli poljupce posvuda)

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments