PODELITE SA PRIJATELJIMA

Samohrana sam majka i imam prekrasnu kćer Zlatu! Za mene je jako važno da joj pokušaš postati dobar prijatelj. Imam roditelje, ali živim samo zajedno sa kćerkom. Braću i sestre nemam, samo sestrične. Ali moja obitelj je velika, mnogo rodbine! Oni žive u cijeloj Bosni! Moje omiljeno jelo je pomfrit i kava s mlijekom! Jutro bez kave je loš početak svakog dana! Volim slatko i bombone! Ljubazna sam i draga, ljubazna i pristojna, nasmijana!Prije svega želim reći da sam jako kreativna, obožavam modu i brendove! Radim kao stilist, želim cijeli svijet učiniti boljim i ljepšim! Pomažem ljudima sa stilom, znam kombinirati boje i tkanine! Ženama je vrlo elegantno biti u haljini ili suknji, ali vjerujte, ponekad u trapericama žena može biti kao kraljica! Znam sve male tajne! Volim umjetnost, modu, prirodu! Razvedena sam i imam prekrasnu kćer! Ja sam sretna majka, svaki dan je novi dan i trudim se da bude sretan za svoju princezu! Ja sam sretna žena, u struci i kod kuće, imam sve, ali trebam svog princa, pravog muškarca!

INTERESI
Obožavam sport, ples na šipci i fitness! Moje tijelo je vrlo fleksibilno! Ako ste sportski, možemo zajedno vježbati i život može biti zabavniji! Volim praviti fotografije! Volim putovati i spreman sam za preseljenje u vašu zemlju! U budućnosti ne planiram živjeti u Ukrajini. Volim šetnje, piknike s prijateljima, shopping, restorane i kafiće, dobre knjige i komedije, kuglanje, kino! I karaoke! Morate čuti kako pjevam!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Mislim da muškarac mora biti mudar u životu i raznim životnim lekcijama, ozbiljan u postupcima i iskren prema svojoj ženi, ljubazan prema obitelji, otvoren za nove životne avanture! Dodala bih i romantična, brižna! Volite piknike, prirodu i roštilj, sport i plivanje, putovanja i filmove, glazbu! S vremenom, kad se zbližimo s vama, poželjet ćete me posjetiti! I bit će to naša prva cigla za zajedničku sreću!U životu trebam pravog muškarca, bez loših navika i ovisnosti, pravog muškarca koji se ne boji odgovornosti i poteškoća! Ja sam ženstvena i nježna, kao lijepa ruža, i trebam muškarca snažnog karaktera uz sebe! Volim iznenađenja a volim i iznenaditi, imamo samo jedan život i želim živjeti jako sretno, s ljubavlju u srcu!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments