BOSILJKA(38)”ŽELIM DOPISIVANJE I RAZMJENU SLIKA JAVITE MI SE”

3 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

Pozdrav, hvala što ste odvojili vrijeme. Moje ime je Bosiljka, slobodna sam žena, živim i radim u Austriji. Ja sam stvarno pozitivna i bistra osoba, to možete vidjeti čak i ovdje na mojim profilnim fotografijama i videima. Ja sam ljubazna i mirna osoba. Jako sam mekana i nježna, naravno, mogu biti trenuci kada imam drugačije raspoloženje i emocije, ali nisam sramežljiva pokazati me stvarnom kakva jesam. Mislim, kad sam tužan, to pokazujem i nikada ne skrivam svoje emocije, bez obzira je li to strast, oduševljenje, zbunjenost ili na primjer ljutnja. Ne nosim nikakvu masku i ne volim ljude koji pokušavaju biti ne ono što jesu u stvarnosti. Uživam nositi jarke boje, izgledati dobro u bilo koje vrijeme i na svakom mjestu, stvarno volim nositi seksi haljine i smiješiti se ovom svijetu.

Sretna sam i pozitivna, volim ovaj život i ljude oko sebe, čak i one koji su grubi prema meni. u odnosima, Nikada neću pokušati promijeniti partnera, sigurna sam da nije ispravno učiti muškarca. Mrzim skandale i želim vas uvjeriti da sam nekonfliktna žena. Živim s djecom, iz prvog braka imam djevojčicu i dječaka. Već dovoljno dugo sam razveden. Moj bivši nije loša osoba, ali u jednom trenutku smo shvatili da smo se promijenili, promijenili su nam se interesi i životni ciljevi i ponajviše su izblijedjeli osjećaji, a ne osjećamo ništa i sve što nas drži je vrijeme, djeca i navika .

Iluzija ljubavi. Ja to nisam htjela, ni on to nije htio i donijeli smo odraslu odluku da se razvedemo i rastanemo. Želim dodati da sam osjetila sreću, vrijeme je brzo letjelo i svi želimo osjećati ljubav i biti s osobom, koja nas usrećuje i grije, i ja sam. Dosta vremena sam slobodan, Osjećam da želim i trebam pravu ljubav, prave međusobne osjećaje i emocije sa finim muškarcem. Sigurna sam da sam dobra žena i da imam dobru i finu djecu, želim sada živjeti za sebe i biti sretna samo s jednim muškarcem. Što je s mojim poslom, radim kao fotograf vrlo male djece. Fotograf više od 10 godina! Ako ste zainteresirani, reći ću vam više u privatnom razgovoru. Imam jedan zanimljiv hobi i kuham nevjerojatne stvari. Volim ići u kazališta i kina na dobre filmove, jako volim piknike i roštiljanje u prirodi. Volim šetati šumom, parkom, obalom rijeke ili mora. Sigurna sam da su emocije koje osjećamo vrlo važne u našem životu! Trudim se dati sve od sebe da u mom životu i životu mog muškarca bude sve više sretnih i pozitivnih trenutaka i emocija. Treba sada upoznati dobrog Čovjeka s kojim bih dijelila
život. Hvala na vašem vremenu,

INTERESI
Fotografija je moj hobi, životni stil i posao. Ovo je moj veliki hobi za više od 10 godina od sada. Također, imam i drugi hobi – to je crtanje. Mogu ja to jako dobro! Želite li vidjeti moje radove?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Iskreno, ne znam lol, mislim da sam ovdje da nađem dobrog čovjeka. Glavna stvar i karakter u čovjeku, što se mene tiče – poštenje i iskrenost. Siguran sam da prvo moramo razgovarati, da nešto započnemo. Dakle, čekam…

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

4Comments

Add yours

+ Leave a Comment