NIKOLIJA(37)”RASTAVLJENA SAM I ŽELIM DRUŽENJE I UPOZNAVANJE JAVITE MI SE”

2 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Osoba sam lakog karaktera, koja voli komunicirati s ljudima i ima odličan smisao za humor. Stoga je sa mnom vrlo lako naći zajednički jezik. Ovdje sam napravio profil sa samo jednom svrhom: pronaći čovjeka s kojim ćemo imati sretnu budućnost. Želim voljeti i biti voljen i želim uživati ​​u svakom danu svog života s nekim stvarno posebnim. Ne zanimaju me kratke ili brze veze, pa sam ovdje samo s ozbiljnim namjerama. Vjerujem da se tu od mene krije moja srodna duša… ali kad ga nađem, dat ću mu svu svoju ljubav koja je skrivena u mom srcu!

INTERESI
Volim ugodne obiteljske večeri… domaću kuhinju. I sama kuham jela iz različitih zemalja. Volim i vrtlarenje. U mojoj galeriji ima mnogo sobnih biljaka. Možete otkriti moj svijet… Uvjeravam vas, bit ćete zainteresirani. Jako volim prirodu i šetnje prirodom, jer smatram da su priroda i svježi zrak najbolji lijek za sve bolesti! Vrlo pažljivo pratim svoje tijelo, pa stalno vježbam u teretani, želim da me voljena osoba cijeni i bude ponosna na mene.Ljubitelji života, spremni za ozbiljnu vezu sa živopisnim dojmovima – pišu. Nestašan sam u životu, elegantan u restoranu i sposoban sivu svakodnevicu učiniti svijetlom, dosadnom i toplom. Moj život je pun zanimljivih događaja. Jedino što mi nedostaje je moj voljeni muškarac u blizini (naziv je otvoren). Podijelila bih ovaj bogati život s njim, pa sam odlučila otvoriti profil ovdje. Na internetu je puno lakše upoznati zanimljivu osobu.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ljubav nema godina. Ljubav između dvoje ljudi je iznad svake istine i povjerenja. Bez toga naša veza neće biti uspješna. Ne tražim savršenog muškarca. Tražim muškarca koji me je spreman prihvatiti s mojim žoharima u glavi. I spremna sam prihvatiti sve prednosti i mane svog muškarca. Iskreno te želim upoznati i pokušati da nam dane zajedno uljepšamo što je više moguće! Želim da naša obitelj bude naše malo kraljevstvo, puno ljubavi i razumijevanja. Nadam se da ćemo se uskoro upoznati na ovoj stranici za upoznavanje.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

1 Comment

Add yours

+ Leave a Comment